Omega-3+VitaminD3+E

NOK 299,00
På lager
SKU
Omega-3+VitaminD3+E

Omega-3 med Vitamin D3 + E er et nytt, norskutviklet produkt laget for deg som bor i nord og trenger tilskudd av omega-3, så vel som vitamin D! Omega-3, solskinnsvitaminet D og antioksidanten vitamin E, har mange veldokumenterte helseeffekter på hjerte-og karrsystemet, samt for hjernen og nervesystemet vårt.

Hva er omega-3?

Omega-3 er en betegnelse på en gruppe flerumettede fettsyrer. En av omega-3-fettsyrene (alfalinolensyre) er essensiell, noe som betyr at kroppen ikke kan produsere den seiv. Derfor må vi tilføre denne gjennom kostholdet, på samme måten som vi spiser grønnsaker eller frukt for å få i oss tilstrekkelig med vitaminer. Denne fettsyren finnes i planteoljer, spesielt i linfrøolje. EPA og DHA er også viktige omega-3-fettsyrer, og disse kan du få i deg ved å spise fet fisk, eller du kan ta tilskudd av fiskeolje. Ved å ta 2 kapsler Omega-3 daglig, får du i deg alt du trenger!

 

 

 

Fordelene

Så hva kan man forvente seg for fordeler med et økt omega-3-inntak? Noen av de mest relevante er:

Senket blodtrykk - Riktignok ikke et problemområde for majoriteten av den unge, veltrente delen av befolkningen, men allikevel en stor og godt dokumentert helseeffekt av omega-3-tilskudd.

Bedre insulinfølsomhet - Bedre insulinfølsomhet innebærer at det trengs mindre insulin for å lagre karbohydrater i musklene. l tillegg til at det beskytter mot utviklingen av f.eks. diabetes og fettlever er det også positivt for fettforbrenningen.

Bedre kolesterol - En viktig faktor for å motvirke en av vår tids vanligste dødsårsaker: hjerte- og karsykdommer.

Vektnedgang - Omega-3-tilskudd har også vist seg å kunne bidra til vektnedgang. Man antar at grunnen er økt fettforbrenning og/ eller redusert appetitt.

Økt muskelbygging - Dette er et punkt som sjelden nevnes når man snakker om omega-3, antagelig i stor grad fordi det er den fordelen det finnes færrest bevis for. Men uansett er det interessant å kjenne til. Det er basert på en studie der man så at åtte uker med et omega-3-tilskudd resulterte i en større stimulering av muskeloppbyggingen av samme mengde aminosyrer enn før perioden med kosttilskuddet.

 

  •        Godt for hjertet - Omega-3 fettsy rene EPA og DHA b idrar til å oppretth olde hjertet s norm alfunksjon. Posit iv helseeffe kt oppnås ved daglig inntak av 250 mg EPA og DHA.
  •        Godt for hjernen - Omega-3 fettsy ren DHA b idrar t il å oppret th olde hjernens norm alfunksjon. Positivhelseeffe kt oppnås ved daglig inntak av 250 mg DHA.
  •       Godt for synet - Omega-3 fett syren DHA b idrar t il å opprett holde synets norm alfunksjon. Positiv helseeff ekt oppnås ved daglig innta k av 250 mg DHA.
  •      Tar vare på immunforsvaret - Vitamin D bidrar t il et norm alt immunforsvar og beskytt er cellene i kroppen. Vitamin E b idrar t il å beskytte cellene m ot oksid ativt stress.

ANBEFALT DØGNDOSE:

Voksne og unge fra 11 år: 2 kapsler daglig. Bør inntas i forbindelse med måltid.

 

INGREDIENSER:

Fiskolje, Vegansk softgel, Vitamin E (d-a-tokoferol konsentrat), Vitamin 03 (kolekalciferol). Softgel Skall: Hydroksy­ propylstivelse,Karragenan, Glyserin, Renset vann.

 

 

 

Mer informasjon
Content and Usage

KOSTTILSKUDD MED OMEGA-3, VITAMIN D3 + E

‘Omega-3 (EPA 0g DHA) bidrar til normalfunksjon av hjertet. Helseeffekt npn wed clagig inntak av 250mg
EPA og DHA. Omega-3 (DHA) bidrar til & opprettholde normal hjemefunksjon og narmalt syn.

‘Vitamin O bidrar til immunsystemets normale funksjon. Vitamin € bidrar til Sbeskytte callene mot oksidativt
stress.

ANBEFALT DSGNDOSE

‘Voksne og unge fra Tr: 2 kapsler daglig.

Ber inntas | forbindelse med maltid. Kosttilskudd ber Ikke brukes som erstatning for en variert kost eller sunn livsstil,

peated utilgjengelig for barn, tart og iromtemperatur (under +25 grader). Skal ikke brukes av barn under 11 &r,
-dagndose bar ikke overskrides.

INGREDIENSER:
shale Vegansk softgel Vitamin E(c-a-tokoferol konsentrat), Vitamin D3 kolekaleer)).
‘Skall: Hydroksypropylstivelse, Karragenan, Glyserin, Renset

Størrelse 60 Kapsler
Skriv din egen produktanmeldelse
Du omtaler:Omega-3+VitaminD3+E

Vi fant andre produkter du kanskje vil like!