More Man

NOK 449,00
På lager
SKU
7090005535792

MASKULIN, SLANK, STERK OG GLAD

For restart og gjenoppretting av maskulinitet og energi.

Når kroppen er i balanse fungerer den optimalt. Du føler deg bra, ser bra ut, har energi som en tenåring og sexlysten er normal. Dette er en kropp som fungerer på sitt beste!

Kosttilskuddet More Man kan være med på å optimalisere kroppens balanse slik at man igjen kan få optimale og ungdommelige nivåer av de stoffene som er av avgjørende betydning for hvordan en ser ut, tenker, føler seg og hvordan en klarer å prestere i alle livets sammenhenger. Riktig kosttilskudd kan hjelpe med å få et friskere og mer aktivt liv hvor man med stolthet kan heve hodet både fordi helsen er ivaretatt og fordi man ser bra ut.

 

 

 

Er kroppen i ubalanse?
For menn er balansen mellom kroppens ulike hormoner viktig. Det endokrine systemet, hormonsystemet, spiller en avgjørende rolle for en normal kroppslig og mental funksjon.

Kosttilskuddet More Man bygger på en velbalansert sammensetning av flere næringsstoffer som bidrar til en hormonell balanse 1`2`4

 

- Tiltaksløs 1`4

- Nedsatt sexfunksjon 1`2`3

- Nedsatt immunforsvar 7

- Nedstemt 1

- Mentalt trøtt 1`4`

- Søtsug 5

- Ødem 6

- Dårlig kvalitet på hår, hud og negler 8

- Gråter lettere 1

Innhold
1. FLØYELSBØNNE (Juckbohne) MUIRA PUAMA og VITAMIN B6 bidrar til å regulere hormonaktiviteten, reduserer trøtthet og utmattelse. Vitamin B6 bidrar til en normal psykologisk funksjon. 

2. FLØYELSBØNNE (Juckbohne) OG MUIRA PUAMA fremmer seksuell funksjon.

3. SINK OG FLØYELSBØNNE (Juckbohne) bidrar til å opprettholde normale verdier av testosteron i blodet.

4. VITAMIN B5 bidrar til normal syntese og omsetning av steroidhormoner, Vitamin D og visse neurotransmittorer, samt redusere trøtthet og utmattelse.

5. KROM bidrar til en normal forbrenning av fett, karbohydrater og protein samt at det opprettholder normalt blodsukkernivå.

6. BRENNESLE bidrar til at urinveiene fungerer normalt.

7. SINK bidrar til at immunforsvarets normale funksjon opprettholdes.

8. SINK bidrar til å opprettholde hud, hår og negler.

9. SVART PEPPER (Bioperin) - bidrar til økt opptak av næringstoffer i urten.

 

Dosering/bruk
Ta 3 kapsler daglig, helst ca 20 minutter før måltid. Tas i 5 dager og så ta en pause på 2 dager. Fortsett med dette til boksen er tom. Før du forsetter med neste boks bør du ta en pause på 5 dager. 

 

NB! Bør brukes over tid for best effekt!

Kosttilskudd bør ikke brukes som erstatning for en variert kost eller sunn livsstil. Anbefalt døgndose bør ikke overskrides. Oppbevares tørt i romtemperatur og utilgjengelig for barn.

Pakning
50 kapsler, 4 ukers bruk

 

 

Mer informasjon
Content and Usage

Ingredienser:
Juckbohne (mucuna pruriens), neslerot (urtica dioica), muira puama (ptychopetalum olacoides), marietistel (silibum marianum), pepper (bioperine), vitamin B5, vitamin B6, sink, krom.

Bruk
Ta3 kapsler daglig, helst ca 20 minutter før måltid. Tas i 5 dager og så ta en pause på 2 dager. Fortsett med dette til boksen er tom. Før du forsetter med neste boks bør du ta en pause på 5 dager

NB! Bør brukes over tid for best effekt!

Kosttilskudd bør ikke brukes som erstatning for en variert kost eller sunn livsstil. Anbefalt døgndose bør ikke overskrides. Oppbevares tørt i romtemperatur og utilgjengelig for barn

Innhold: 50 kapsler (4 ukers bruk).

 

Farge (ingen)
Størrelse 50stk
Artikkel nummer 1384050
Skriv din egen produktanmeldelse
Du omtaler:More Man

Vi fant andre produkter du kanskje vil like!