30Days PLUS 120 TBL

NOK 399,00
På lager
SKU
101049

Reduser sette magen
30 Days er en urteblanding som tradisjonelt brukes for å redusere fettmengden rundt mage, midje og hofter. Du bør ha kroppsfett, men ifølge forskerne kan for mye kroppsfett på feil sted være farlig. Det er enighet om at magefett er det farligste og at magefett har større innvirkning på stoffskiftet enn fett andre steder på kroppen. Fjerning av avfallsstoffer i kroppen er en viktig del av kuren. 30 Days renser lever og nyrer og booster immunforsvaret slik at mengden cellulitt og overflødig væske reduseres.

Ny og forbedret!

ALLTID 50% RABATT PÅ FØRSTE FORSENDELSE

Nyt medlemsgaven Puer Fons Lifting Serum som reduserer hudens fine linjer og bevarer gløden (Veiledende 499 NOK).

BESTIL NÅ
Nå kommer 30 days i en ny og forbedret utgave – 30 days Plus! 30 days Plus inneholder alle de samme fantastiske virkestoffene som før, og i tillegg er det lagt til jod som bidrar til økt forbrenning og krom som er med på å normalisere blodsukkeret. Samtidig har 30 days Plus fått en ansiktsløftning rent utseendemessig.

Krom: Krom hjelper insulinet å forbrenne fett, gjøre protein om til muskelmasse og sukker om til energi. Krom kontrollerer også blodsukkeret og bidrar til å dempe søtsuget. Krom er viktig for normal omsetning av kolesterol, fettstoffer og blodsukker. Jo mer karbohydrater du spiser, desto mer krom trenger du.

Jod: Skjoldbruskkjertelen vår styrer stoffskiftet. Jod påvirker skjoldbruskkjertelen, og et underskudd av dette mineralet kan resultere i vektøkning og mangel på energi. Ved jodmangel produserer ikke skjoldbruskkjertelen nok tyroksin til at forbrenningen klarer å jobbe med normal hastighet. Tilførsel av jod er med på å øke forbrenningen.

 

FORNØYDE KUNDER

Jeg fikk kroppen tilbake!

Tromsø-jenta Linn-Mari Hanssen (25) gikk opp i vekt da hun fikk barn.
- Jeg forsøkte å slanke meg mange ganger, men uten hell. Så fikk jeg høre om 30 days Plus. I dag har jeg fått tilbake kroppen!

- Jeg har tatt pillene over flere måneder, men la også inn noen pauser. Jeg fulgte rådene på boksen om å unngå mat med mye stivelse.

Fikk slankere midje!

30 days Plus var kilden til en sunnere livsstil for Reidun Strøm fra Tønsberg.
- Da jeg passerte 50 år, begynte jeg å legge på meg. Jeg ble litt lubben, særlig rundt midjen.

- Det er deilig å ha blitt kvitt den store magen. Tidligere hadde jeg det ikke bra med meg selv. I tillegg hadde jeg endret kostholdet og spist svært sjelden brød og poteter. Med bedre livvidde og kosthold har livet blitt helt topp, sier en fornøyd Reidun.

30 days

Til kamp mot magefettet!

ALLTID 50% RABATT PÅ FØRSTE FORSENDELSE

Nyt medlemsgaven Puer Fons Lifting Serum som reduserer hudens fine linjer og bevarer gløden (Veiledende 499 NOK).

BESTIL NÅ
Sliter du med ekstra uønsket fett rundt magen? 30 days Plus er et norskutviklet produkt som i studier har vist seg å virke spesielt godt på magefettet som stadig flere nordmenn plages med.

Kroppsfett er noe man må ha, men for mye kroppsfett på feil sted er en kilde til fortvilelse og frustrasjon for mange. 30 days Plus hjelper deg med det vanskelige magefettet slik at du kommer inn i klærne igjen. 30 days Plus tablettene, som er utviklet i Norge, har i flere år vært det mest solgte kosttilskuddet i Skandinavia og mange land i Europa. I denne tiden har 30 days Plus hjulpet mange til å kvitte seg med uønskede centimetere rundt magen.

Mer informasjon
Content and Usage

Innhold:

  • Beta 1,3 / 1,6 Glukaner fra gjær og aktive ekstrakter av artisjokk, lakrisrot, løvetann, melketistel, rosenrot og chisandra

Innhold per daglig dose på 4 tabletter:

  • Urteekstrakt 1200 mg
  • Beta-1,3/1,6-glukanekstrakt 400 mg
  • Jod 150 µg (100 % DRI)
  • Krom 50 µg (100 % DRI)

Ingredienser:
Bulkmiddel: E 460. Antiklumpemiddel: E 341, Beta-1,3/1,6-glukanekstrakt fra Saccharomyses cerevisae. Ekstrakter fra urtene: artisjokk (Cynara scolymus L.), lakrisrot (Glycyrrhiza uralensis Fisch), løvetann/voikukka (Taraxacum officinale Web.), melketistel (Silybum marianum (L.) Gaertn), rosenrot (Rhodiola rosea L. ) og schisandra ( Schisandra chinensis Ball). Antiklumpemiddel: E 551. Farge: E 171. Antiklumpemiddel: E 470b, E1521. Overflatebehandlingsmidler: E 464, E 904.

Dosering:

  • 2 tabletter om morgenen og 2 tabletter om kvelden. Maksimal anbefalt dose (4 hver) bør ikke overskrides.

Dette er et kosttilskudd. Anbefalt daglig dose bør ikke overskrides. Kosttilskudd bør ikke erstatte et variert kosthold og en sunn livsstil. Oppbevares utilgjengelig for små barn.

Artikkel nummer 101049
Daily Intake

2 tabletter på morgonen och 2 tabletter på kvällen.

Skriv din egen produktanmeldelse
Du omtaler:30Days PLUS 120 TBL

Vi fant andre produkter du kanskje vil like!