CoffeeSlender 200gr

NOK 399,00
På lager
SKU
7042290101022

Norskutviklet kosttilskudd

CoffeeSlender er et norskutviklet kosttilskudd som har vært på markedet en årrekke. CoffeeSlender inneholder hele 200 mg ekstrakt fra grønne, ubrente kaffebønner i hver porsjon. Grønne kaffebønner er kaffebønner som ikke er brent. Når bønnene brennes reduseres mengden klorogensyre. Klorogensyre kan ha mange helsemessige fordeler, blant annet for vektkontroll.

CoffeeSlender passer for deg som:

  • Elsker kaffe

  • Har noen kilo ekstra

  • Vil kunne spise alt – du behøver ikke kutte fett, karbohydrater eller sukker så lenge du ikke overspiser

  • Vil få bukt med søthungeren – kaffen vil dempe lysten på sukker

  • Ikke vil hurtigslanke deg

Fra stress til ro


En hektisk hverdag gir ikke alltid rom for å ha fokus på stabilt blodsukker. CoffeeSlender gir deg en perfekt mulighet til å ta deg en kaffepause med god samvittighet. Kanskje du til og med føler du spiser relativt sunt fra før og dermed synes det er vanskelig å legge om kostholdet. CoffeeSlender har den fine bieffekten at den hjelper å dempe søtsuget samtidig som den stabiliserer blodsukkeret.
Å være på slanker’n krever en stor grad av disiplin hos den som skal ned i vekt, og påvirker gjerne omgivelsene i nesten like stor grad. Hvem har vel ikke gått litt på tå hev når en i nær omgangskrets har slanket seg? Når søtsuget forsvinner går det som regel mye lettere. Derfor er CoffeeSlender både en behagelig og effektiv måte å gå ned noen kilo på en fornuftig måte.

Ned i vekt med slankekaffe


Slankekaffe – det kan høres for godt ut til å være sant. Omfattende studier viser imidlertid at man faktisk kan gå ned i vekt ved å bytte ut den vanlige kaffen med CoffeeSlender. CoffeeSlender er et norskutviklet kosttilskudd som inneholder et ekstrakt utvunnet fra ferske, ubrente kaffebønner.
Dette ekstraktet hindrer karbohydrater i å omdannes til fett. Dette medfører at karbohydratene ikke lagres i kroppen. Kaffebønnen har helt spesielle ingredienser som kan nyttiggjøres til å kontrollere blodsukkeret. Kaffe er vår viktigste kilde til antioksidanter og CoffeeSlender inneholder ekstra mye antioksidanter.

 

 

Mer informasjon
Content and Usage

Farge (ingen)
Størrelse 200gram
Artikkel nummer 303200N
Skriv din egen produktanmeldelse
Du omtaler:CoffeeSlender 200gr

Vi fant andre produkter du kanskje vil like!