Curcumin

NOK 260,00
På lager
SKU
7090007537008

Curcumin er et av de aller beste gurkemeieproduktene på markedet med sin høye dose gurkemeie (1000 mg). Hjelper med et variert kosthold og inneholder gurkemeie som er med på å lindre ømme muskler og ledd. Virker både smertestillende og betennelsesdempende.

- Curcumin har gode egenskaper for ledd og er en veldig sterk antioksidant.

- Godt for myke og smidige ledd.

- Naturlig «smertestillende og betennelses-dempende » effekt.

CURCUMIN // Gurkemeie (Curcuma longa) stilker

fra Sør-India og Indonesia, og har siden uminnelige tider
har vært brukt som aroma, som fargestoff i tekstiler og som medisin. De aktive ingrediensene i gurkemeie kalles curcuminoider, og det er disse som gir gurkemeie dens gule farge. Karripulver, som er mye brukt i indisk mat, består hovedsakelig av gurkemeie og andre krydder som koriander og bukkehornkløver.


Naturens universalmiddel?

CURCUMIN er ekstraktet av den krydrede gurkemeien. Hver CURCUMIN-tablett inneholder 500 mg curcuminoider, noe som gjør produktet til et av de mest potente gurkemeieproduktene på markedet. Sakalte-curcuminoidene, som er fenoliske forbindelser, er de aktive stoffene. Men hvorfor er curcumin så bra? Det er spesielt de betennelsesdempende egenskapene som gjør at curcumin av mange omtales som en «universell kur for helse». Betennelsestilstander i kroppen er ofte årsak til ulike plager – spesielt de som er knyttet til smerter og ubehag i ledd og muskler.


Mange opplever at inntak av curcumin reduserer leddsmerter og at det lindrer stivheten de kjenner i ledd og muskler. Det gule virkestoffet er derfor et effektivt middel for å behandle disse plagene, enten de oppstår akutt eller kronisk.

 

Naturens vidundermiddel

CURCUMIN er ekstrakten av krydderet gurkemeie. Hver tablett av CURCUMIN inneholder 500 mg curcuminoids, noe som gjør produktet til en av de mest potente gurkemeie produktene i markedet. Det er CURCUMIN som gir krydderet dens karakteristiske gulfarge.

De såkalte curcuminoider, som er fenolforbindelser, er de virksomme stoffene.

 

 

Gurkemeie - asiatisk krydder

Gurkemeie (Curcuma longa) stammer fra Sør-India og Indonesia, og har siden eldgammel tid blitt brukt som smakstilsetning, som fargestoff i tekstiler og som medisin. Virkestoffene i gurkemeie kalles curcuminoider, og det er disse som gir gurkemeie dens gule farge.

Karripulver, som brukes mye i det indiske kjøkkenet, består i hovedsak av gurkemeie og andre krydder som koriander og bukkehorn.

 

 

 

Mer informasjon
Content and Usage

Hovedingredienser og doseringHver tablett inneholder 500 mg curcuminoider - det aktive i Curcumin.

Produktet er basert på en standardisert og høyt renset 95 % curcuminoid ekstrakt. Dette gjør Curcumin til ett av de mest potente Curcumin produktene på markedet.

Dosering/bruk

Ta 2 tabletter daglig i forbindelse med et måltid. Svelg tablettene med vann.

Innhold pr. dagsdose

Curcuminoider fra gurkemeie 1000 mg

Bioperine, pepperekstrakt 10 mg

Pakning

60 tabletter, 30 dagers forbruk

. Anbefalt døgndose bør ikke overskrides. Kosttilskudd bør ikke brukes som en erstatning for en variert kost og sunn livsstil. Oppbevares utilgjengelig for barn.

 

Farge (ingen)
Størrelse 60stk
Artikkel nummer 1340060
Skriv din egen produktanmeldelse
Du omtaler:Curcumin

Vi fant andre produkter du kanskje vil like!