SkinGain Original Sticks

NOK 399,00
På lager
SKU
7042290100186

SkinGain Original Sticks er et kosttilskudd med kollagen, vitaminer, mineraler og protein. Den inneholder en dokumentert og unik kombinasjon av type 1 og type 2 kollagen.
Kollagen er hovedproteinet i bindevev og kan utgjøre rundt 30 % av kroppens totale proteinvekt og opptil 75 % av hudens protein. Allerede i 25-årsalderen avtar kroppens evne til å danne kollagen. Nedbrytning av kollagen under aldring fører til rynker.

SkinGain Original Sticks inneholder også vitamin C, som bidrar til normal kollagendannelse i kroppen. Vitaminer A, B2, C og biotin, samt mineralene sink og kobber, bidrar til å opprettholde normal hud.

 

 

Vakker hud har alltid vært et symbol på ungdom, liv og kraft. Med alderen mister huden sin naturlige elastisitet og fuktighet. Resultatet er fine linjer, rynker og skjell. Rynkenes rynker har pågått lenge, både i form av kremer, plastisk kirurgi, laser og lignende.

 

 

Det er i hovedsak to mekanismer bak aldring av huden. Den ene er ytre påvirkning som UV-stråling. Den andre er biologisk aldring. Når vi blir eldre, mister huden sin biologiske evne til å produsere nok kollagen og elastin, som holder huden stram og elastisk. Samtidig øker den biologiske nedbrytningen av bindevev. Som et resultat blir huden tynnere og mykere, blodårene blir sammenfiltret, og huden blir blekere og matt. SKINGAIN kan også ha en positiv effekt på ledd- og muskelsmerter.

 

 

SKINGAIN er en ny og naturlig måte å motvirke aldring av huden. Du får synlige resultater etter 4-6 uker!

Fornøyde kunder

Fikk mindre rynker!

- Jeg har uten tvil fått mindre fremtredende rynker i pannen og under øynene, stråler Hanne Virik (38).
- I tillegg er sprengte blodkar og rødlig hud så godt som borte. Helt fantastisk! Hanne fikk en skikkelig a-ha opplevelse da hun fikk se bilder av seg selv før og etter.

- Blikket mitt er blitt åpnere og jeg merker også at huden er mindre tørr og har fått en ny glød..

Huden har fått et løft!

- Alle sier jeg ser yngre ut og spør hva jeg har gjort, forteller Heidi Haavelmoen (44).
- Jeg merket effekten først på negler og hår. Neglene sluttet å brekke og håret vokste utrolig fort.

Etter noen uker merket jeg også effekt på huden. Plutselig var den ikke så fet lenger, og porene ble merkbart mindre. Jeg har også hatt problemer med sprengte blodkar, men nå har de så godt som forsvunnet!

Hvorfor bruke SkinGain Original Sticks?

Vakker hud har til alle tider vært et symbol på ungdom, liv og kraft. Med alderen mister huden sin naturlige elastisitet og fuktighet. Resultatet er fine linjer, rynker og furer.

Kollagen er det viktigste proteinet i bindevevet og kan utgjøre rundt 30 % av kroppens totale proteinvekt, og så mye som 75 % av hudens protein. Allerede ved 25 års alder avtar kroppens evne til å danne kollagen. Nedbrytning av kollagen ved aldring fører til rynker.

Bindevevet i huden inneholder større mengder hyaluronsyre. Dette fungerer som smøremiddel og gir huden form, volum og øker evnen til å holde på fuktighet. Mengden hyaluronsyre i huden avtar også med alderen. Dette reduserer hudens evne til å holde på vann, og medfører volumtap i huden med påfølgende rynkedannelse og andre aldringstegn.

SKINGAIN tilfører kollagen 1, kollagen 2 og hyaluronsyre til huden!

Mer informasjon
Content and Usage

Helseinformasjon

Anbefalt daglig dose bør ikke overskrides.

Kosttilskudd bør ikke erstatte et variert kosthold og en sunn livsstil.

Oppbevares utilgjengelig for små barn.

 

Farge (ingen)
Størrelse 30stk
Artikkel nummer 1401030
Skriv din egen produktanmeldelse
Du omtaler:SkinGain Original Sticks

Vi fant andre produkter du kanskje vil like!