Ginseng Forte

NOK 207,00
På lager
SKU
7043140000014

Ginseng kan gi deg:

  • Økt ytelse
  • Bedre konsentrasjon
  • Motvirker stress og tretthet
  • Økt seksuell lyst og evne
  • Overskudd

Ginseng (Panax ginseng) er en av de viktigste medisinplantene i tradisjonell kinesisk medisin og har vært brukt i 5000 år. De gamle kineserne snakket om ginseng som en kilde til helse, styrke og lykke. Ginseng brukes ikke til å kurere spesifikke sykdommer, men brukes i hverdagen som helsekost for å gi styrke og opprettholde god vitalitet.

Hvordan fungerer Ginseng?


De aktive stoffene i ginseng kalles ginsenosider. Den inneholder mer enn 28 forskjellige ginsenosider, som virker på forskjellige måter. Ginseng kan brukes i mange sammenhenger: mot stress, påvirkning på blodsirkulasjonen, bloddannelse og immunforsvar. Fysiske tester har vist at inntak av ginseng kan øke oksygenopptaket, lungekapasiteten og blodtilførselen til hodet.

 

Flere andre studier har vist at ginseng øker utholdenheten hos eliteidrettsutøvere. Ginseng har også vist positiv effekt i flere viktige hormonsystemer, for eksempel omsetningen av hormonet som styrer utskillelsen av adrenalin og signalstoffer i hjernen.

Ginseng Forte øker ytelsen, forbedrer konsentrasjonen og motvirker stress og tretthet. Hver kapsel inneholder hele 30 mg av ginsengs mest kjente virkestoff, ginsenosider. Det er opptil seks ganger mer enn andre ginsengprodukter. Mange brukere rapporterer også økt seksuell lyst og evne.

Mer informasjon
Content and Usage

Størrelse 30 stk
Artikkel nummer 3059
Skriv din egen produktanmeldelse
Du omtaler:Ginseng Forte

Vi fant andre produkter du kanskje vil like!