HairGain

NOK 289,00
På lager
SKU
7042290101381

HAIRGAIN er et kosttilskudd bestående av naturlige ingredienser som forebygger og begrenser hårtap.

Tilskuddet vil også kunne gi raskere hårvekst, tykkere og mer glansfullt hår. De viktigste ingrediensene er marine proteiner, mineraler, vitaminer og urteekstrakter.

Slik virker HAIRGAIN
De fleste mennesker har mellom 90.000 og 130.000 hårstrå på hodet og vi mister daglig ca 100 hårstrå. Etter få uker vil det meste av håret gro ut igjen fra samme hårsekk.
Grunnen til økende håravfall er som regel kroppens manglende evne til å tilføre hodebunnen og hårsekkene nok næring for å opprettholde god hårvekst.


Mangel på næring gir ikke bare håravfall men kan også gi tynt og pistrete hår før det til slutt stopper å gro.
 

Det området i hårsekken som kalles "Dermal Papilla" stimulerer cellene til å sett i gang prosessen som leder frem til et nytt hårstrå. HAIRGAIN består av urter som kan påvirke de spesialiserte cellene i "dermal papilla" og stimulere til ny hårvekst.


 

Studier viser at HAIRGAIN stimulerer hårveksten
Hårveksten økte med 32.4 % etter 6 måneder og hele 63,9 % etter ett år. Så mange som 90 % fikk mer hårvekst under studien.
 

 

Hårtap hos menn - Hairgain kommer nå med eget produkt beregnet på menn

Ca 400.000 norske menn lider av hårtap som overgår det som antas å være normalt (50-100 hår pr dag). 40 prosent av alle norske menn har hårtap i varierende grad allerede ved fylte 35 år. Tallet vokser med alderen. 60 prosent av menn i 60 års alder har synlig hårtap.

Den mest alminnelige type hårtap er vanlig skallethet som på fagspråket kalles alopecia androgenetica. Vanlig skallethet er årsaken til 95 prosent av hårtapet hos menn. Det er tre faktorer som påvirker denne tilstanden: alder, arv og mengde av det mannlige kjønnshormonet testosteron i huden.

Hos menn begynner skallethet nesten alltid med at hårfestet i pannen og tinningene viker bakover i M-form. Noe senere blir hårtapet synlig øverst på issen. Deretter trekker spissen på M'en seg lenger og lenger bakover og samtidig blir den blanke flekken på issen større. Til slutt møtes den blanke eller tynnhårede pannen og den blanke eller tynnhårede flekken midt på issen. Tilbake er det ikke annet enn en hesteskoformet hårkrans i nakken og på siden av hodet. Dette er en langsom prosess som strekker seg over flere år.

HAIRGAIN - Stopper håravfallet og gir tykkere og mer glansfult hår.

Hår er utvilsomt en svært viktig del av vår personlighet. I likhet med klær, sminke og sko så endrer også hårmoten seg over tid.
Uansett om trenden indikerer langt, kort, krøllet eller rett hår som mest “in” så drømmer de fleste av oss om tykkere og mer glansfullt hår.

Nordisk hår er ofte karakterisert av relativt mye hår i form av hårstrå men hvor hvert enkelt hårstrå er svært tynt.
Dette gjør at det er vanskeligere å få frem volum og det kan ofte fremstå tynt, flatt og pistrete. Gode hårprodukter hjelper selvsagt men for mye behandling med varme og stylingprodukter sliter på håret.

HAIRGAIN er for de som ønsker seg tykkere og mer glansfullt hår. Produktet har vært testet av Norges fremste frisører over lang tid og resultatene har vært meget gode!
Våre testpersoner rapporterer om tykkere og mer glansfullt hår. I tillegg har flere av deltakerne merket at produktet har hatt en positiv effekt på hud og negler.

Økt hårtap etter fødsel og amming
Det er helt vanlig at kvinner får tykkere hår mens hun går gravid og mange får komplimenter for hvor flott håret deres ser ut under svangerskapet.
Forandringen skyldes hormoner som gjør at man mister mindre hår enn vanlig under graviditeten.

Omtrent tre måneder etter fødselen vil hormonforandringene føre til at håret kommer inn i normal gjenge igjen.
Håret du ikke mistet under svangerskapet begynner å falle av og siden dette skjer i tillegg til normalt hårtap kan det virke som om man mister veldig mye hår. Det er viktig å være klar over at dette hårtapet er helt normalt og at det ikke vil hjelpe å kutte ut ammingen. 

Dersom du har langt hår eller fikk ekstra tykt hår under svangerskapet kan hårtapet virke enda mer voldsomt.

I løpet av 6-12 måneder etter fødselen vil håret være tilbake i samme gjenge som før svangerskapet. Variasjoner på når du synes håret ditt er som før igjen varierer fra kvinner til kvinne alt ettersom hvor i vekstsyklusen håret ditt var ved fødselen. 

Dr. Roald Strand anbefaler kosttilskudd i ammeperioden. Det er hans erfaring at dette minsker hårtapet.

HAIRGAIN - Begrenser hårtapet og stimulerer til rask gjenvekst.

Innhold:

HAIRGAIN er ett tilskudd med kollagen, vitaminer, mineraler og aminosyrer. Det inneholder selen, sink og biotin som bidrar til å vedlikeholde normalt hår. Kobber som bidrar til hårets normale pigmentering og vitaminene B2, C og E som sammen med sink og selen bidrar til å beskytte kroppens celler mot oksidativt stress.

Innhold pr tablett Hairgain: 


450 mg Fiskeprotein


30 mg ekstrakt av drueskall/kjerne

 

 

750 mcg Betakaroten, vitamin A 

1,2 mg Vitamin B1 

1,4 mg Vitamin B2 

16 mg Vitamin B3 

7,5 mg Vitamin B5 

2,1 mg Vitamin B6 

4,5 mcg Vitamin B12 

110 mcg Biotin 

100 mcg Folsyre

75 mg Vitamin C 

5 mcg Vitamin D3

15 mg Vitamin E

50 mg Silisium 

12 mg Sink 

Dosering: 
1-2 tabletter daglig i forbindelse med måltid.
Anbefalt døgndose bør ikke overskrides. Kosttilskudd bør ikke brukes som erstatning for en variert kost eller sunn livsstil.

Pakning:
60 tabletter Hairgain

Mer informasjon
Farge (ingen)
Størrelse 60stk
Artikkel nummer 3063
Skriv din egen produktanmeldelse
Du omtaler:HairGain