Coffee&Konjac

NOK 398,00
På lager
SKU
7042290101039

Coffee & Konjac er ett norskutviklet kosttilskudd som inneholder slankeurten konjakrot som demper sultfølelse, grønne kaffebønner som forsinker opptaket av glukose og av fett i kroppen.

Konjakroten sveller i magen og gir derfor en metthetsfølelse som igjen fører til at man spiser mindre. Kombinerer man produktet med matvarer som har lave karbohydratverdier eller redusert kalorimengde, går man selvsagt raskere ned i vekt. Man vil ikke føle seg like sulten som vanlig, og dette er jo en svært viktig faktor når man ønsker å gå ned i vekt.


Konjakrot er den eneste EU (EFSA) godkjente slankeurten blant hundrevis av slankeingredienser i hele Europa. Titalls publiserte medisinske studier bekrefter effekten av konjakkrot.

Coffee & Konjac inneholder også ekstrakt av grønne kaffebønner som gjennom en rekke publiserte studier har vist seg å forsinke opptaket av glukose i blodbanen. Dermed skilles det ut mindre insulin slik at kroppen forbrenner allerede lagret fett, i stedet for å lagre mer.

Coffee & Konjac inneholder også de eneste EU (EFSA) godkjente slankemineralene krom og jod. Disse spormineralene (mineraler i små konsentrasjoner) er viktige for regulering av blodsukkernivået og forbrenningen. Dette for at tilført energi skal brukes i stedet for å lagres i fettcellene. Disse to spormineralene bidrar til å regulere kroppsvekten i tillegg til hundrevis av andre funksjoner i kroppen.

Krom virker direkte inn på søtsuget ved at dette dempes. Lavt stoffskifte er årsak til de fleste sykdommer og derfor er det svært viktig å ikke komme i underskudd på jod siden dette mineralet deltar aktivt i stoffskiftet. Ifølge WHO er det mer enn 30 % av verdens befolkning som får i seg for lite jod med alle de sykdommer dette kan føre med seg.

Hvordan få best resultat

Med Coffee & Konjac blir både sult og søtsuget sterkt redusert samtidig som store deler av de karbohydratene du spiser vil bli blokkert. Resultatet er at du fra første dag begynner å miste både kilo og centimeter.

Dosering

- Ta 2 kapsler inntil 3 ganger daglig en halv til en time før måltider.

- Alternativt 2 kapsler inntil 2 ganger daglig for å dempe sultfølelsen mellom måltider.

- Det er viktig å drikke tilstrekkelig vann slik at kapslene når magen innen de løses opp.

- Dårlig mage/tarm funksjon henger nesten alltid sammen med overvekt. Etter å ha jobbet mer enn 30 år med overvektproblematikken, har vi aldri sett en overvektig person uten mage/tarmproblemer. Det er derfor viktig at man sørger for optimal tarmhelse. For best resultat anbefales bruk av Oxytarm Enzymes eller Oxytarm sammen med dette produktet.

Coffee & Konjac kan godt kombineres med lavkaloridietter som 5:2 dietten, måltidserstattere og lignende.


Ingrediens Mendge % av referanseverdi
Glucomanan (konjakrot) 3g
Ekstrakt fra kaffebønner 600 mg
Jod 150 mcg 100 %
Krom 120 mcg
300 %


Innhold

Glucomannan (konjakrot/Amorphophallus konjac K.Koch), gelatin (kapselskall), ekstrakt fra grønne kaffebønner (coffea robusta), kalsiumfosfat, silisium dioksid (antiklumpemiddel), magnesiumstearat (emulgeringsmiddel), krom (III) klorid og kaliumjodid.

 

Mer informasjon
Farge (ingen)
Størrelse 180stk
Artikkel nummer 1096
Skriv din egen produktanmeldelse
Du omtaler:Coffee&Konjac