ImmiFlex 90 KPSL

NOK 597,00
På lager
SKU
7090005535815
ImmiFlex® med Wellmune WGP® Betaglukaner er godt for immunsystemet!
 
ImmiFlex® er det best dokumenterte Betaglukaner produktet på markedet, med over 80% Wellmune WGP® Betaglukaner. ImmiFlex® inneholder Wellmune WGP® som er beskyttet av mer enn 40 patenter.
 
ImmiFlex® inneholder Wellmune WGP® Betaglukaner og Vitamin D, som begge er kjent for å være godt for immunforsvaret. ImmiFlex® representerer dermed en helt ny måte å aktivere immunforsvaret på, og utgangspunktet er faktisk flere tusen år gammelt. Menneskekroppen har siden tidenes morgen utviklet en egen evne til å bekjempe angrep fra gjær, og det er denne mekanismen som aktiveres av ingrediensen i ImmiFlex®.

ImmiFlex®

  • Godt for immunsystemet
  •  Kun 1 kapsel om dagen

 

Hvorfor bruke ImmiFlex®?

ImmiFlex® er det best dokumenterte Betaglukan-produktet på markedet, med patenterte Wellmune WGP® Betaglukaner fra celleveggen i bakegjær. ImmiFlex® inneholder Wellmune WGP® som er beskyttet av mer enn 40 patenter, og hvor mer enn 1,5 milliarder kroner er blitt investert i utvikling, forskning og kliniske studier for å kartlegge hvordan produktet virker.

Wellmune WGP® Betaglukaner er også godkjent som Novel Food av EU/EFSA som eneste 1,3/1,6 betaglukan i 2011. 


Betaglukanene i ImmiFlex® aktiverer nemlig de viktige immuncellene neutrofile granulosytter/hvite blodlegemer til å tro at alle fiendtlige inntrengere i kroppen er gjær. Dermed blir inntrengerne angrepet og uskadeliggjort av neutrofilene.

Dokumentert effekt!

ImmiFlex® er et kosttilskudd som inneholder en patentert naturlig immunstimulator, Wellmune WGP® betaglukaner, som har vært gjenstand for en lang rekke forskningsrapporter. To av disse forskningsrapportene er blant annet publisert i The Journal of Applied Research og Journal of Sport Science and Medicine. Wellmune WGP® betaglukaner ble i 2011 vitenskapelig vurdert av EU/EFSA og ble da det eneste beta 1,3/1,6 glukan som er godkjent som Novel Food.

Forskning og dokumentasjon

Forskningsrapport Wellmune WGP® - Journal of Sport Science

Forskningsrapport Wellmune WGP® - The Journal of Applied Research

Dopingodkjent av Informed Sport

 

Hovedingredienser og dosering

Ta 1 kapsel om dagen sammen med mat. Svelg kapslene med vann.
(Ved behov kan kapselen deles og innholdet strøs over mat eller i drikke)


 

Innhold pr dagsdose:

Wellmune WGP® Betaglukaner (Beta 1,3/1,6 Gluco Polysaccharide) - 250 mg


Vitamin D3 - 20 µg

 

Mer informasjon
Farge (ingen)
Størrelse 90stk
Artikkel nummer 3067
Skriv din egen produktanmeldelse
Du omtaler:ImmiFlex 90 KPSL

Vi fant andre produkter du kanskje vil like!