ImmiFlex Kids

NOK 99,00
På lager
SKU
7340030000377
ImmiFlex® Kids med Wellmune WGP® Betaglukaner aktiverer immunforsvaret!
 
ImmiFlex Kids er tilpasset barn opp til 40 kg med nødvendig mengde betaglukaner for barn. Produktet består derfor av 100 mg Wellmune WGP og full dosering med vitamin D, som også er veldig viktig for immunforsvaret spesielt i vinter halvåret.
 
ImmiFlex® Kids representerer en helt ny måte å aktivere immunsystemet på, og utgangspunktet er faktisk flere tusen år gammelt. Menneskekroppen har siden tidenes morgen utviklet en egen evne til å bekjempe angrep fra gjær, og det er denne mekanismen som aktiveres av ingrediensen i ImmiFlex® Kids.

ImmiFlex® Kids - Aktiverer immunforsvaret til barna dine!

  • Godt for immunsystemet
  • Kun 1 kapsel om dagen, kan strøes på mat
  • Tilpasset barn

Hvorfor bruke ImmiFlex®?

ImmiFlex® produktene er de best dokumenterte Betaglukan-produktet på markedet, med patenterte Wellmune WGP® Betaglukaner fra celleveggen i bakegjær, og er beskyttet av mer enn 40 patenter. Mer enn 1,5 milliarder kroner er blitt investert i utvikling, forskning og kliniske studier for å kartlegge hvordan produktet virker. Wellmune WGP® Betaglukaner er også godkjent som Novel Food av EU/EFSA som eneste 1,3/1,6 betaglukan i 2011.

Betaglukanene i ImmiFlex Kids aktiverer nemlig de viktige immuncellene neutrofile granulosytter/hvite blodlegemer til å tro at alle fiendtlige inntrengere i kroppen er gjær. Dermed blir inntrengerne angrepet og uskadeliggjort raskere og mer effektivt av neutrofilene.

 

Dosering


Ta 1 kapsel om dagen sammen med mat. Svelg kapslene med vann. Ved behov kan kapselen deles og innholdet strøs over mat eller i drikke 


Innhold pr dagsdose: 
Wellmune WGP® (Beta 1,3/1,6 Gluco Polysaccharide) - 100 mg Vitamin D - 10 µg

 

Mer informasjon
Farge (ingen)
Størrelse 30stk
Artikkel nummer 3069
Skriv din egen produktanmeldelse
Du omtaler:ImmiFlex Kids

Vi fant andre produkter du kanskje vil like!