SkinGain Tablets

NOK 418,00
På lager
SKU
7042290100841

SKINGAIN PROfessional er et kosttilskudd med kollagen, vitaminer, mineraler og protein. Den inneholder en dokumentert og unik kombinasjon av type 1 og type 2 kollagen.

Kollagen er hovedproteinet i bindevev og kan utgjøre rundt 30 % av kroppens totale proteinvekt og opptil 75 % av hudens protein. Allerede i 25-årsalderen avtar kroppens evne til å danne kollagen. Nedbrytning av kollagen under aldring fører til rynker.


SKINGAIN PROfessional  inneholder også vitamin C, som bidrar til normal kollagendannelse i kroppen. Vitaminer A, B2, C og biotin, samt mineralene sink og kobber, bidrar til å opprettholde normal hud.

Vakker hud har alltid vært et symbol på ungdom, liv og kraft. Med alderen mister huden sin naturlige elastisitet og fuktighet. Resultatet er fine linjer, rynker og skjell. Rynkenes rynker har pågått lenge, både i form av kremer, plastisk kirurgi, laser og lignende.

 

Det er i hovedsak to mekanismer bak aldring av huden. Den ene er ytre påvirkning som UV-stråling. Den andre er biologisk aldring. Når vi blir eldre, mister huden sin biologiske evne til å produsere nok kollagen og elastin, som holder huden stram og elastisk. Samtidig øker den biologiske nedbrytningen av bindevev. Som et resultat blir huden tynnere og mykere, blodårene blir sammenfiltret, og huden blir blekere og matt. SKINGAIN PROfessional kan også ha en positiv effekt på ledd- og muskelsmerter.

SKINGAIN PROfessional er en ny og naturlig måte å motvirke aldring av huden. Du får synlige resultater etter 4-6 uker!Fornøyde kunder

Fikk mindre rynker!

- Jeg har uten tvil fått mindre fremtredende rynker i pannen og under øynene, stråler Hanne Virik (38).
- I tillegg er sprengte blodkar og rødlig hud så godt som borte. Helt fantastisk! Hanne fikk en skikkelig a-ha opplevelse da hun fikk se bilder av seg selv før og etter.

- Blikket mitt er blitt åpnere og jeg merker også at huden er mindre tørr og har fått en ny glød..

Huden har fått et løft!

- Alle sier jeg ser yngre ut og spør hva jeg har gjort, forteller Heidi Haavelmoen (44).
- Jeg merket effekten først på negler og hår. Neglene sluttet å brekke og håret vokste utrolig fort.

Etter noen uker merket jeg også effekt på huden. Plutselig var den ikke så fet lenger, og porene ble merkbart mindre. Jeg har også hatt problemer med sprengte blodkar, men nå har de så godt som forsvunnet!

Hvorfor bruke SKINGAIN PROfessional?

Vakker hud har til alle tider vært et symbol på ungdom, liv og kraft. Med alderen mister huden sin naturlige elastisitet og fuktighet. Resultatet er fine linjer, rynker og furer.

Kollagen er det viktigste proteinet i bindevevet og kan utgjøre rundt 30 % av kroppens totale proteinvekt, og så mye som 75 % av hudens protein. Allerede ved 25 års alder avtar kroppens evne til å danne kollagen. Nedbrytning av kollagen ved aldring fører til rynker.

SKINGAIN PROfessional Skincare tabletter tilfører kollagen 1, kollagen 2 til huden. I tillegg inneholder SKINGAIN PROfessional Skincare vitamin C som bidrar til normal kollagendannelse.

Tablettene er i tillegg beriket med en rekke mineraler og proteiner som har dokumentert virkning på huden. Blant disse er vitaminene A, B2, C og biotin, samt mineralene sink og kopper som bidrar til å opprettholde en normal hud.

Dosering: 2 tabletter om morgenen og 2 om kvelden.

Mer informasjon
Content and Usage

Innehåll och dosering

Ingredienser: hydrolyserad kollagen typ 1 (från kohud), förtjockningsmedel (E460i), kollagen typ 2 (från kycklingbrosk), zinkglukonat, askorbinsyra, klumpförebyggande medel (E341b och E551), emulgeringsmedel (E470b), beläggningsmedel (E171, E464 och E422), vindruvskärnextrakt , d-kalciumpantotenat, d-alfa-tokoferol kopperglukonat, L-selenmetionin, retinylacetat, riboflavin och d-biotin.


Dosering:

2 tabletter på morgonen och 2 på kvällen.


Näringsinnehåll per rekommenderad dagsdos:

Kollagen 4000 mg

Vitamin A 240 mcg

Vitamin B2 1,8 mg

Vitamin B5 20 mg

Biotin 150 mcg

Vitamin C 80 mg

Vitamin E 20 mg

Zink 16 mg

Koppar 2,6 mg

Selen 60 mcg

Vitamin D3 10 mcg

Druv extrakt 60 mg

 


Hälsoinformation

Rekommenderad daglig dos bör inte överskridas. 

Kosttillskott bör inte ersätta en varierad kost och en hälsosam livsstil. 

Förvaras utom räckhåll för små barn.

 

Farge (ingen)
Størrelse 120stk
Artikkel nummer 1426120
Skriv din egen produktanmeldelse
Du omtaler:SkinGain Tablets

Vi fant andre produkter du kanskje vil like!