EstroGain

NOK 299,00
På lager
SKU
7042290061005

Estrogain inneholder en kombinasjon av planteøstrogener fra soya, nellik og grønn te – og én tablett gir hele 45mg isoflavoner (aktive planteøstrogener) samt rikelige mengder av antioksidanten trans Resveratrol!


Estrogain er et av våre eldste og mest suksessrike produkter, i tillegg til å være en av Skandinavias mest pålitelige formler. Den er utviklet for å hjelpe kvinner som går gjennom vanskeligheter i overgangsalderen.

Estrogain har vært i toppen av sin produktkategori i Skandinavia i over 10 år med et globalt salg på over 250 000 enheter.
Mange kvinner opplever mange alvorlige symptomer i overgangsalderen som hetetokter, lav energi og overdreven svette. Dette skjer når balansen av østrogen i kroppen avtar og symptomene på overgangsalder begynner.


Estrogain bruker to forskjellige typer isoflavoner laget av kløver og soya. Disse isoflavonene er det som kalles fytoøstrogener, som betyr at de er nesten identiske i molekylær form med østrogen. Inne i kroppen fyller de opp østrogenreseptorene, noe som får kroppen til å tro at den er full av østrogen, og som et resultat reduserer de effekten av østrogenmangel; som hetetokter og svette.
Estrogain bruker også en unik kombinasjon av vitaminer og mineraler som vitamin B6 som hjelper til med å regulere den hormonelle aktiviteten i kroppen.

 

BRUKSOMRÅDE:
Egnet for kvinner i overgangsalderen som lider av hormonell ubalanse.

 

Hovedingredienser og dosering

Dosering: 1 tablett pr dag


Pakning: 60 tabletter

 

 

Mer informasjon
Størrelse 60stk
Artikkel nummer 3057
Skriv din egen produktanmeldelse
Du omtaler:EstroGain