Oxytarm Plum Fruit and Fiber

NOK 179,00
På lager
SKU
7042290035006

- Sunn og god start på dagen!
- Korn raskt på toalettet,
- Naturlige magestyrkende kosttilskudd.

Oxytarm Fruit&Fiber Plumer porsjonspakker med en og en plomme. Plommen normaliserer fordøyelsen og bidrar til å opprettholde normal tarmfunksjon.

OXYtarm Plum inneholder te og angelica som bidrar til å normalisere fordøyelsen og lakrisrot som bidrar til å opprettholde normal tarmfunksjon.

 

 

Syltet aprikos er en rett i Japan og mange andre land i Asia. I Japan heter den Umeboshi og brukes tradisjonelt til frokost for å få en sunn og god start på dagen. Plommen er beriket med angelica, te, lakrisrot, alle kjente og populære urter. Plommen har et høyt innhold av fiber fra både frukt og urter. Plommen regnes som en naturlig mageforsterker (bra for fordøyelsen og for normal tarmfunksjon). OXYtarm Plum kan hjelpe med en sunnere tarmflora og en mer balansert hverdag. OXYtarm Plum setter fart på magen, kan brukes ved hard/treg mage og ved mild forstoppelse. Det kan ha en lett/svak avføringseffekt og hindre sakral «feriemage».

Hver tredje nordmann sliter daglig med å komme seg på do. Mange prøver ulike metoder for å løse dette, uten hell. OXYtarm Plum er et probiotisk tilskudd med melkesyrebakterier og bifidobakterier som hjelper hele fordøyelsessystemet til å fungere normalt!

Syltede aprikoser (plommer) kom fra Japan til Kina allerede på 700-tallet. I dag er det nesten en uerstattelig del av det japanske kostholdet. Med sitt naturlige kostfiberinnhold hjelper det millioner av japanere med å holde magen og fordøyelsen i orden. Selve aprikosen inneholder mange naturlige aktive ingredienser for å opprettholde en normal tarmfunksjon – samtidig som den er veldig effektiv og skånsom! I tillegg smaker det godt.

 

Dosering:

1 plomme etter lunsj og/eller etter middag. Drikk rikelig med vann for best effekt. 

 

Mer informasjon
Farge (ingen)
Størrelse 15stk
Artikkel nummer 1155
Skriv din egen produktanmeldelse
Du omtaler:Oxytarm Plum Fruit and Fiber

Vi fant andre produkter du kanskje vil like!