Yte Brain Power

Yte Brain Power

Artikkelnummer: 1355120
Pris kr
Ord. kr
Rek. kr

Ordretype

Farge
Valgt farge

Produktinformasjon

NYHET! Mangler du overskudd til å takle hverdagens stress? YTE er et norskutviklet og patentert naturmiddel som gir deg energi til å takle hverdagens utfordringer. YTE bidrar til at du kan prestere best mulig i hverdagen. 

YTE gir deg mer overskudd i hverdagen!

Tilværelsen i moderne familier kan ofte føles som et maratonløp uten målstrek. De fleste av oss sjonglerer en jobb med mye ansvar, barn som skal hentes og bringes, bolig som skal holdes i orden og et sosialt nettverk som skal pleies. Det er ikke rart at man blir sliten og føler at man mangler overskudd.

YTE® - en bra start på mer overskudd>
Dersom du føler deg konstant sliten, kan det være et tegn på at du bør senke aktivitetsnivået, både privat og i jobb. Dersom du bruker YTE regelmessig kan resultatet være at energien og overskuddet gradvis kommer tilbake.


YTE bør brukes over tid,  2mnd, for å få optimal effekt.

Hvem kan bruke YTE®? YTE passer for kvinner og menn i alle aldre som møter bade fysiske og psykiske utfordringer i hverdagen. Bruk YTE dersom du føler deg utbrent, plages av tilfeldig tretthet, har lite overskudd eller er tom for energi. YTE passer også utmerket godt til deg som har konsentrasjonsvansker eller opplever økende “glemsomhet”.


Toralv Maurstad stråler som en sol når vi besøker ham hjemme. Han har en enorm energi og utstråling. - Jeg er jo bare 40pluss, smiler han lunt og ser forelsket bort på sin 33 år yngre kone, skuespilleren Beate Eriksen.

Den spreke 84-åringen spiller golf så ofte han kan, går på ski, står på scenen og snekrer på hus og hytter. I tillegg reiser han fremdeles Norge rundt og underholder, selv om han nådde pensjonsalderen for mange år siden.

YTE er et nytt og norskutviklet og -produsert kosttilskudd som bedrer hukommelsen, senker stressnivået og øker YTE-evnen, sier Nils Mortensen. Vi har 16 år bak oss med forskning og utvikling. Gründeren kan fortelle om stor interesse i mange land, også i USA.

Ingredienser: 420 mg YTE® (Young Tissue Extract) - protein og peptider fra eggalbumin isolat, gelatin kapsel,inulin, antiklumpemiddel (tri kalsiumfosfat og silisiumdioksid) og emulgator (magnesiumstearat).

Dosering: 2 – 4 kapsler pr dag


YTE_NORSK_INGREDIENSER
Lignende produkter