Trioflex

Trioflex

Artikkelnummer: 2913255
Pris kr
Ord. kr
Rek. kr

Ordretype

Farge
Valgt farge

Produktinformasjon

Trioflex capsler

Artritt er en betennelse i ett eller flere ledd. Et ledd er et område hvor to eller flere bein møter. Vanligvis innebærer artritt forringelse av brusken. Som regel beskytter brusken ledd, slik at det kan bevege seg lett. Brusken absorberer også sjokk når leddet settes under press, for eksempel når du går eller løper. Uten tilstrekkelige mengder av brusk, gnisser bein mot hverandre som forårsaker smerter, hevelser (betennelser) og stivhet.

Ifølge offisielle USA statistikken, mens ca. 20% av befolkningen mellom 18 og 44 år lider av leddsmerter, dobler denne prosenttallet til ca. 40% i aldersgruppen fra 45 - 64 år og ytterligere øker til ca. 50% i aldersgruppen over 65 år.

Trioflex ble spesielt utviklet for å fremme sunne ledd og brusk ved å styrke leddets styrke, mobilitet og fleksibilitet. Den inneholder en blanding av viktige ingredienser som bidrar til å opprettholde helse av ledd og brusk.


Hovedingredienser:

UC II Kollagen er en klinisk testet og patentert form på udenaturert Type II Collagen som effektivt omprogrammerer immunsystemet til å fremme sunne ledd og øke ledd mobilitet og fleksibilitet.

Ingefær rot ekstrakt Ingefær ekstrakt er en kraftfull betennelseshemmende agens som bidrar til å beskytte mot leddgikt og betennelser i leddene.

Boswellia Den gummiaktig harpiks fra Boswellia treet har i lang tid blitt brukt i urtemedisin som en behandling for leddgikt. Den har en dokumentert effekt i å lindre symptomene på leddgikt og fremme ledd helse.

Vitamin D3 bidrar til kollagen dannelse for opprettholdelse av normal bein og brusk.

Mangan er viktig for opprettholdelse av normal bein og for generell utvikling av bindevev.


Pakning: 60 kapsler / pakke


Dosering: Ta 1 kapsel to ganger daglig


Noen kliniske bevis for UC II kollagen

I en klinisk pilotstudie, for eksempel, ble 5 eldre kvinner (58-78 år) som lider av betydelige leddsmerter gitt udenaturert type II kollagen (10 mg / dag) i 42 dager. Forbedringer i smertereduksjon og joint fleksibilitet ble rapportert, sammen med redusert morgen stivhet. I en annen studie forskere ved Harvard Medical School fant at seks av ti pasienter med leddgikt, som ble gitt udenaturert type II kollagen i tre måneder, viste betydelig fremgang, mens en pasient restituert helt. I tillegg ble det ikke noen bivirkninger. Og til slutt, i en 90-dagers, dobbeltblind, placebokontrollert, oppfølging studie på pasienter med alvorlig revmatoid artritt, fant Harvard-forskere at 28 pasienter som ble gitt udenaturert type II kollagen viste betydelig forbedring sammenlignet med placebogruppen, mens fire pasienter restituert helt.

I en randomisert, dobbeltblind, klinisk studie, ble 40 mg av UC-II mer enn to ganger så effektiv som 1500 mg glukosamin + 1200 mg chondroitin i å støtte ledd helse, komfort og fleksibilitet. Ved å ta i bruk tre ulike vurderingsverktøy (WOMAC, VAS og Lequesne funksjonell indeks) kunne forskere konkludere at UC-II utkonkurrerte Glucosamine / chondroitin kombinasjonen. UC-II har også vist seg å forbedre livskvaliteten. UC-II betydelig redusert smerte under daglige aktiviteter. Noen fordeler ved kollagen kosttilskudd er forbedring mens du går på et flatt underlag, utfører tunge huslige plikter, stiger trapper, og mens du hviler i sengen. UC-II viste også seg å være trygt og godt tolerert med ikke noe kjente bivirkninger.
Lignende produkter