Trioflex

Trioflex

Artikkelnummer: 2913255
Pris kr
Ord. kr
Rek. kr

Ordretype

Farge
Valgt farge

Produktinformasjon

Trioflex capsler

 Et ledd er et område hvor to eller flere bein møter. Som regel beskytter brusken ledd, slik at det kan bevege seg lett. Brusken absorberer også sjokk når leddet settes under press, for eksempel når du går eller løper. Uten tilstrekkelige mengder av brusk.

Trioflex ble spesielt utviklet for å fremme sunne ledd og brusk ved å styrke leddets styrke, mobilitet og fleksibilitet. Den inneholder en blanding av viktige ingredienser som bidrar til å opprettholde helse av ledd og brusk.


Hovedingredienser:

UC II Kollagen er en klinisk testet og patentert form på udenaturert Type II Collagen som effektivt omprogrammerer immunsystemet til å fremme sunne ledd og øke ledd mobilitet og fleksibilitet.

Ingefær rot ekstrakt  er en kraftfull substans  som bidrar til å beskytte dine ledd.

Boswellia Den gummiaktig harpiks fra Boswellia treet har i lang tid blitt brukt for å fremme god ledd helse.

Vitamin D3 bidrar til kollagen dannelse for opprettholdelse av normal bein og brusk.

Mangan er viktig for opprettholdelse av normal bein og for generell utvikling av bindevev.

Vitamin C som bidrar til normal kollagendannelse i kroppen.

Pakning: 60 kapsler / pakke


Dosering: Ta 1 kapsel to ganger daglig

Noen kliniske bevis for UC II kollagen

I en randomisert, dobbeltblind, klinisk studie, ble 40 mg av UC-II mer enn to ganger så effektiv som 1500 mg glukosamin + 1200 mg chondroitin i å støtte ledd helse, komfort og fleksibilitet. Ved å ta i bruk tre ulike vurderingsverktøy (WOMAC, VAS og Lequesne funksjonell indeks) kunne forskere konkludere at UC-II utkonkurrerte Glucosamine / chondroitin kombinasjonen. UC-II har også vist seg å forbedre livskvaliteten. 


Noen fordeler ved kollagen kosttilskudd er forbedring mens du går på et flatt underlag, utfører tunge huslige plikter, stiger trapper, og mens du hviler i sengen. UC-II viste også seg å være trygt og godt tolerert med ikke noe kjente bivirkninger.


TRIOFLEX_INGREDIENSER

Lignende produkter