SkinGain Sticks

SkinGain Sticks

Artikkelnummer: 1401030
Pris kr
Ord. kr
Rek. kr

Ordretype

Farge
Valgt farge

Produktinformasjon

NYHET! SKINGAIN er en ny og naturlig måte å motvirke hudens aldringsprosess ved å tilføre huden kollagen og hyaluronsyre. Du kan få synlige resultater etter kun 4-6 uker!
Brems hudens aldringsprosess!
 

Vakker hud har til alle tider vært et symbol på ungdom, liv og kraft. Med alderen mister huden sin naturlige elastisitet og fuktighet. Resultatet er fine linjer, rynker og furer. Bekjempelsen av rynker har pågått lenge, både i form av kremer, plastisk kirurgi, laser o.l.
 
  

Det er i hovedsak to mekanismer bak aldring av huden. Den ene er ytre påvirkning som eksempelvis UV-stråling. Den andre er biologisk aldring. Når vi eldes mister huden sin biologiske evne til å produsere nok kollagen og elastin, som holder huden stram og elastisk. Samtidig øker nedbrytningen av bindevev. Resultatet er at huden blir tynnere og slappere, blodkarene snevres inn og huden blir mer blek og blass.
 
  

SKINGAIN er en ny og naturlig måte å motvirke hudens aldringsprosess. Du får synlige resultater etter 4-6 uker!
 
Hvorfor får vi rynker? 

  

SKINGAIN  inneholder en unik og patentert blanding av type I og type II kollagen. Kollagen er det viktigste proteinet i bindevevet og kan utgjøre rundt 30 % av hudens totale proteinvekt, og så mye som 70 % av hudens protein. Kollagen er viktig for hudens styrke og oppbygning av vev. Kroppens evne til å danne kollagen avtar fra 25 års alder.
 
  

SKINGAIN tilfører kroppen kollagen. 

  

Bindevevet i huden inneholder større mengder hyaluronsyre. Dette fungerer som smøremiddel og gir huden form, volum og øker evnen til å holde på fuktighet. Mengden hyaluronsyre i huden avtar med alder. Dette reduserer hudens evne til å holde på vann, og medfører volumtap i huden med påfølgende rynkedannelse og andre aldringstegn.
 
  

SKINGAIN inneholder virkestoffer som i studier har påvist å øke mengden hyaluronsyre i epidermis (overhuden) betraktelig.
 
  

SKINGAIN:
Bedrer hudfuktigheten
 Reduserer små rynker
 Forhindrer dannelsen av dype rynker
 Øker hudens smidighet
 Studier viser at 91 % av testpersonene opplevde økt hudfuktighet etter 8 uker. Se synlige resultater etter 4-6 uker!
 
  

SKINGAIN kan også ha positiv effekt på ledd og muskelplager. 

  
Dokumentert virkning
 

SKINGAIN består av en unik og patentert  blanding av type I kollagen (PeptanTM) og type II kollagen (Cartidea). Disse virkestoffene har vært gjenstand for flere kliniske studier og har dokumentert god effekt på hud.
   

EFFEKT PÅ HUDFUKTIGHET 

  

EFFEKT PÅ ALDRINGSTEGN
 

 HUDENS SMIDIGHET 


Innhold og bruksanvisning
 

Riv av ene enden av porsjonsrøret.
 Hell innholdet over i et tomt og tørt glass. For å sikre at pulveret løses fullstendig opp i væsken, så kan en shaker eller annen beholder med lokk benyttes.
 Hell over ca 2 dl vann eller annen foretrukket væske.

 Rør godt om eller rist blandingen i en shaker.
Drikk blandingen 

 
Dagsdose:
 1-2 porsjonsrør. Anbefalt dagsdose bør ikke overskrides. Anbefales å ta før måltid. Drikk helst litt vann etter å ha drukket blandingen.
 
Pakning:
 En pakning inneholder 30 stk porsjonsrør a 5,6g. 

  
Innhold i SKINGAIN 

SKINGAIN består av en unik og patentert blanding av type 1 og type 2 kollagen. Kombinasjonen av disse to typene kollagen er unikt på det norske markedet.

Kollagen 1
Kollagen type 1 som benyttes i SKINGAIN er utvunnet fra storfe og produsert av det anerkjente selskapet Rousselot. Dette er naturlige hydroliserte type 1 kollagen-peptider. Disse er fri for tilsetningsstoffer. Kollagen 1 er basert på en sekvens som naturlig finnes i dermis. Det hydroliserte kollagenet inneholder 18 ulike aminosyrer inkludert glysin, prolin og hydroksyprolin. Det er gjennomført flere kliniske studier på kollagen type 1 som brukes i SKINGAIN.

Kollagen type 2
 Det hydroliserte type 2 kollagen benyttet i SKINGAIN er laget av brusk på dypvannsfisken piggskate (sting ray) og inneholder alle de viktigste ingrediensene for en sunn, frisk og "ung" hud.
 

Ingredienser 

Hydrolysert type I kollagen, hydrolysert type II kollagen, askorbinsyre, fruktose, surhetsregulerende middel (sitronsyre), fyllmiddel (inulin), søtstoff (sukralose), aroma, fargestoff (betakaroten). Inneholder søtstoff og en fenylalaninkilde.

 
Innhold: 

1 porsjonsrør
 Type I kollagen 5000 mg
 Type II kollagen 300 mg
 C-vitamin 55 mg (69%)*
 * = % av referanseverdi 

Lignende produkter