Revmatol Cream

Revmatol Cream

Artikkelnummer: 1170
Pris kr
Ord. kr
Rek. kr
Farge
Valgt farge

Produktinformasjon

Revmatol

Revmatol Krem: Det ble spesielt formulert for å bidra til å redusere ledd- og muskelsmerter, og dermed forbedre livskvalitet, så vel som bidra til å bremse ned de prosessene som forårsaker slike smerter.


For å oppnå dette, inneholder Revmatol TM ingredienser som har vist seg å bremse degenerasjonen av brusken og leddvæsken, som er involvert i utviklingen av artrose, og som har vist seg å forbedre ledd- og muskelsfunksjon, så vel som redusere smerten som oppstår som en følge av degenerativ leddgikt.


I tillegg inneholder Revmatol TM ingredienser som har vist seg å ha betennelseshemmende og anti-ødem egenskaper. Betennelser utgjør en viktig del av de underliggende årsakene til muskel- og leddsmerter og derfor spiller reduksjon av betennelser en sentral rolle i smertereduksjon og forbedret funksjon.


Revmatol Krem formulering inneholder:

Marine Complex: Har betennelseshemmende virkninger som kan lette smerter, forbedre generell ledd- og muskelfunksjon, og bidra til å hemme nedbrytning av brusken, så vel som gjenoppbygge brusken i leddene og sener.

Dimetylsulfon (MSM): Dette svovel-rik molekyl har flere funksjoner som gjelder leddhelse. For det første, tilstrekkelige forsyninger av svovel er nødvendig for den stabile cross-linkingen av bein og brusk i leddene. Den har vist sterke betennelseshemmende egenskaper, og er også en effektiv transportør av andre stoffer gjennom hud barrieren og inn i blodstrømmen.

Mentol: Tradisjonelt brukt for sine beroligende og kjølende egenskaper, så vel som for stimulering av blodstrømmen.

Mint (Mentha Arvensis) olje: Mynte olje har i dyrestudier vist seg å ha betennelseshemmende egenskaper.

Ruskus (Ruscus Aculeatus) ekstrakt: Tradisjonelt brukt for sin effekt mot venøs utilstrekkelighet. Den har vasokonstriktoriske/åresammentrekkende egenskaper, bidrar til at veneveggene styrkes og reduserer ødem.

Hvit ingefær (Hedychium coronarium) ekstrakt: Tradisjonelt brukt i Asia mot hodepiner, så vel som å motvirke betennelser og revmatiske smerter. Den har vist seg å kunne hemme frigjøringen av pro-inflammatoriske cytokiner.

Gullris (Solidago Virgaurea) ekstrakt: Eksperimentelle studier har vist at gullris har anti-ødem og betennelseshemmende egenskaper.

Sitronskall (Citrus Limonium L) ekstrakt: Rik på bioflavonoider, f.eks rutin, som har vist seg å ha anti-ødem egenskaper og antioksidante virkninger.

Dosering:

Massere kremen direkte inn i musklene og ledd 2- 3 ganger om dagen


Pakning:

75 ml Tube

Lignende produkter