Pharma Nord Bio-Chrom

Pharma Nord Bio-Chrom

Artikkelnummer: 3141
Pris kr
Ord. kr
Rek. kr
Farge
Valgt farge

Produktinformasjon

For de som er lei diett! Ved hjelp av ekstra krom er det mulig å stabilisere vekten uten å måtte plage seg selv med slankedietter. Dette muliggjøres ved at kroppen er i ballanse. Spormineralet krom spiller her en viktig rolle. Forskerne har kommet frem til at mangel på krom reduserer kroppens evne til å gå ned i vekt.

Krom stabiliserer blodsukkeret

Undersøkelser har påvist at det er en forbindelse mellom mangel på krom og kroppens evne til å kontrollere blodsukkeret. 

Noen mennesker opplever sultfølelse og søtbehov selv like etter et solid måltid. Årsaken kan være plutselig reduksjon av blodsukker, og derved sultbehov selv når kroppen ikke har behov for mat. Med ekstra krom øker kroppens evne til å kontrollere blodsukkeret, og lysten på søtsaker reduseres. Det er ikke vanlig å ta fenomenet "lavt blodsukker" alvorlig, men plagsomme symptomer som hodepine, søvnløshet, tretthet og overvekt blir ofte satt i forbindelse med lavt blodsukker. Symptomene oppstår oftest et par timer etter et målid, og forsvinner ofte ved at man spiser et stykke sjokolade eller annet søtt. De ekstra kaloriene er med på å danne en økende overvekt.

Størst effekt med organisk krom

Krom finnes i to former, organisk og uorganisk. Undersøkelser viser at organisk krom lettere tas opp og nyttegjøres bedre av kroppen enn uorganisk krom. De fleste kosttilskudd inneholder uorganisk krom, og mindre enn 1% av dette nyttegjøres av kroppen. Bio-Chrom inneholder bare organisk krom av typen ChromoPrecise, som kun finnes i Bio-Chrom.


Bio-Chrom, innhold pr. dagsdose:

100 mcg krom (organisk bundet)


Dosering:

1 tablett daglig. Svelges hel. Tas sammen med et måltid.

Fri For laktose, gluten, sukker og konserveringsmidler.Advarsel

Dette produktet er et kosttilskudd

Dette produktet skal ikke erstatte et variert kosthold

Produktet oppbevares utilgjengelig for barn.


Lignende produkter