Pharma Nord Bio-Biloba

Pharma Nord Bio-Biloba

Artikkelnummer: 3140
Pris kr
Ord. kr
Rek. kr
Farge
Valgt farge

Produktinformasjon

Blodsirkulasjonen - en viktig forutsetning for god helse
 Nå er det nytt håp for mennesker som lider av nedsatt blodsirkulasjon. Med Bio-Biloba er det nå mulig å stimulere kretsløpet. Mange elementer i vår hverdag har sammen med alderen en innflytelse på blodsirkulasjonen. Stillesittende arbeid, mangel på mosjon, sigaretter, alkohol mm., er alle faktorer som øker risikoen for forandring av blodkarene. Blodet kan ikke lenger nå uhindret ut i hele kroppen og mangelen på surstoff kan bli merkbar.
Ginkgo biloba er også en antioksidant
 Med ekstrakt utvunnet av Ginkgo biloba-treets karakteristiske blader har den vitenskapelige forskning funnet middelet som kan hjelpe på de problemer som kan oppstå på grunn av nedsatt blodsirkulasjon. Det meget annerkjente tidsskriftet THE LANCET gjennomgikk 7. november 1992 de fleste resultater som forskere og leger over hele verden har hatt med Ginkgo biloba.
 
I følge nye forskningsresultater er de aktive stoffene også kraftige antioksidanter, som motvirker skader fra de frie radikalene. I en britisk studie fikk Bio-Biloba topp skår når det gjelder antioksidanteffekt.
 
Kalde hender og føtter blir varme
 Mange mennesker har gode erfaringer med å bruke Ginkgo biloba mot f.eks. kalde hender og føtter. Den forbedrede blodsirkulasjonen i huden gir god varme.
 
Bio-Biloba med garanti for standardisering
 Bio-Biloba er et standardisert preparat. Det betyr at hver eneste tablett inneholder den samme mengde aktive stoffer fra det friske Ginkgo biloba-blad. Standardiseringen gir full garanti for at preparatet har best mulig virkning og tilsvarer den sammensetning og dose som er brukt i de vitenskapelige undersøkelsene. Bio-Biloba har et garantert innhold på 24 mg ginkgo-flavonglykosider og 6 mg terpenlaktoner -de aktive stoffene i Ginkgo biloba i tablett om dagen sikrer den dose, som i de fleste vitenskapelige undersøkelser har vist seg å ha en effektiv virkning. Ved særlige behov kan dosen økes til 2 tabletter daglig.
 
Det er forskjell på kvaliteten av Ginkgo biloba
 Til Bio-Biloba benyttes et ekstrakt av Ginkgo Biloba-treets blader og kun ved å benytte råvarer av høy ensartet kvalitet, kan det sikres et maksimalt innhold av de aktive stoffer. De viktgse aktive stoffer kalles henholdsvis; Ginkgo-flavonglykosider og terpenlaktoner. Bio-Biloba inneholder 100 mg patentert ekstrakt av blader fra Ginkgo Biloba-treet. Hver tablett er standardisert (PN 246 norm) med hensyn til innhold av aktive stoffer. Vitenskapelige undersøkelser har vist en effektiv virkning av Ginkgo biloba, og undersøkelser har vist at preparatet er bivirkningsfritt. I Norge har statens legemiddelverk godkjent Bio-Biloba som et naturlegemiddel med følgende indikasjon: "Naturlegemiddel. Tradisjonelt brukt i folkemedisinen for å bedre blodsirkulasjonen ved f.eks. kalde hender og føtter."
 
Bio-Biloba, innhold pr. tablett:
 100 mg Ginkgo biloba blad-ekstrakt PN246 svarende til:
 24 mg flavonglykosider
 6 mg terpenlaktoner
 
Dosering:
 Voksne: 1-2 tabletter daglig. Les pakningsvedlegget.

Lignende produkter