Osteosyl

Osteosyl

Artikkelnummer: 1171
Pris kr
Ord. kr
Rek. kr

Ordretype

Farge
Valgt farge

Produktinformasjon

Beskytt din benhelse

Osteosyl® er vitenskapelig utviklet på grunnlag av de aller nyeste forsknings og internasjonale funn på rollen av næringsstoffer i normal benhelse.

Osteosyl gir den nødvendige tilskudd av kalsium, magnesium, sink og vitamin K og D3 som bidrar til opprettholdelse av normale ben.

Over 200 millioner mennesker I verden er anslått til å lide av osteoporose (tap av beinmasse og skjøre bein) ifølge WHO, Verdens helseorganisasjon. Osteoporose fører til redusert mobilitet, økt risiko for brudd - og langvarige smerter og redusert livskvalitet. Omtrent 30% av alle amerikanske og europeiske postmenopausale kvinner har osteoporose, og minst 40% av disse kvinnene, så vel som 15 - 30% av menn, vil oppleve ett eller flere brudd i deres gjenværende levetid.

Kvinner har mindre beinsubstans enn menn, og er mer utsatt for å utvikle osteoporose. Tap av beinmasse (osteoporose) og risiko for brudd og uføre øker med alderen for begge kjønn.

Mangler på kalsium, magnesium, sink og vitamin D3 og K er anerkjente risikofaktorer i utvikling av skjøre bein (osteoporose).

De fleste vet at mangel på kalsium kan føre til osteoporose og risiko for brudd. Kalsium alene er imidlertid ikke tilstrekkelig. Kalsium er en viktig komponent i alle bein, men andre næringsstoffer er også nødvendig for å bygge og vedlikeholde sterke bein.

Magnesium er en av disse, og er nødvendig for å bygge sterke bein og er en del av beinstrukturen. Magnesium er en kofaktor i mer enn 300 enzymsystemer som regulerer diverse biokjemiske reaksjoner i kroppen.

Som andre celler i kroppen, også beinceller er kontinuerlig fornyes. Sink er nødvendig for benmetabolisme og fornyelse av bein. Derfor sinkmangel er en av faktorene som bidrar til osteoporose.

Også vitamin D og K er viktige for normal benvekst. Vitamin D øker opptaket av kalsium i skjelettet. Ofte pasienter med osteoporose har høye nivåer av kalsium i blodstrømmen, men lave nivåer i benene - som er forbundet med vitamin D-mangel. Likeledes er vitamin K viktig for aktivering av vitale bein proteiner. Derfor mangel på vitamin K kan føre til økt risiko for benbrudd.

Hovedingredienser og dosering

OSTEOSYLD3_INGREDIENSER
Lignende produkter