Ortis Frukt & Fiber

Ortis Frukt & Fiber

Artikkelnummer: 3136
Pris kr
Ord. kr
Rek. kr
Farge
Valgt farge

Produktinformasjon

Frukt og Fiber gir deg hjelp til treg mage på en skånsom måte! Frukt & Fiber består av 9 velsmakende ingredienser som utfyller hverandre til en effektiv og skånsom hjelp mot treg mage. Ideell til bruk på sommerferie i utlandet for å opprettholde en stabil tarmfunksjon!

Stress, dårlige matvaner og for lite mosjon kan gi mage- og tarmproblemer. Et kosthold med for mye raffinert mat og for lite grov og fersk mat, gir oss for lite fiber. Kostfiber er viktig for fordøyelsen. De suger til seg vann, sveller og øker derved tarminnholdets volum slik at tarmtømming stimuleres. Det er viktig å tømme tarmen regelmessig for å kvitte seg med giftige avfallsprodukter som kan irritere slimhinnene.


Hvordan virker Frukt & Fiber?

- Ved en mild stimulering av tarmbevegelsene (eksempel : rabarbra)

- Ved mykgjøring av tarminnholdet via tilføring av fuktighet. (Eks. Tamarind trekker til seg væske, og avføringen blir mykere)

- Ved en volumeffekt som virker inn på den naturlige tarmrefleksen. (Eks.: fiber sveller og øker volumet)

”Hemmeligheten til Frukt & Fiber ligger ikke bare i virkningen til den enkelte bestanddelen. Det er samspillet mellom ingrediensene som gir den skånsomme, men gode effekten.”


Prøv Frukt & Fiber ved:

- Forstoppelse eller treg mage

- Luft i magen

- Hodepine og migrene i sammenheng med treg mage

- For å unngå endetarmsplager etter hard avføring

- Reise, sykehusopphold o.l.


Innhold:

Fiken (Ficus carica L. – 7,35 g/terning), hvetesirup, rabarbra (Rheum sp.- 496 mg/terning), glycerol, guarkjernemel (Cyamopsis tetragonolobus (L.) Taub. – 400 mg/terning), fruktkjøtt av tamarind (Tamarindus indica L. - 400 mg/terning), daddelkonsentrat (Phoenix dactylifera L. – 200 mg/terning), fikenaroma.


Dosering:

Ta en terning om kvelden sammen med et stort glass vann. Den daglige dosen på en terning om kvelden bør ikke overstiges. Frukt & Fiber benyttes ved behov, men ikke i mer enn tre dager pr. uke.


NB:

Skal ikke gis til barn under 12 år. Bør kun brukes av gravide eller ammende i samarbeid med lege. Bør ikke brukes over lange perioder uten vurdering av lege. Oppbevares utilgjengelig for små barn. Oppbevares tørt og mørkt mellom 15 – 25 °C. På grunn av de naturlige ingrediensene kan farge, lukt og smak variere, uten at dette har noen innvirkning på effekten.


Pakning:

24 tyggeterninger

167024N

Lignende produkter