NutriLenk Gold

NutriLenk Gold

Artikkelnummer: 3133
Pris kr
Ord. kr
Rek. kr
Farge
Valgt farge

Produktinformasjon

NutriLenk Gold (90 tabletter) styrker leddbrusken! Når vi blir eldre, kjenner vi det ofte i leddene. Mange får dessverre aldersrelaterte leddplager, i varierende grad. Ømme og stive ledd gir oss fysiske begrensninger, og er ofte til sjenanse i hverdagen. Med NutriLenk Gold kan du selv hjelpe leddene ved å styrke leddbrusken.

NutriLenk Gold inneholder kraftige byggesteiner til leddene og bidrar til å gjenoppbygge leddbrusken. NutriLenk Gold lindrer de aldersrelaterte leddplagene dine og gjør at du kan opprettholde et aktivt liv – uten ømme og stive ledd. I dag er NutriLenk Gold et av de mest brukte kosttilskuddene i Norden.


Slik virker NutriLenk Gold

NutriLenk Gold inneholder hydrolysert brusk fra saltvannsfisk, som er sterke byggesteiner til leddene våre.NutriLenk Gold er utviklet med en spesiell metode som gjør det lettere for kroppen å ta opp de aktive stoffene, slik at de kan virke direkte på leddene.NutriLenk Gold lindrer aldersrelaterte leddplager ved å gjenoppbygge leddbrusken. Den er svakt smertestillende og lindrer ømme og stive ledd.


Innhold:

Hydrolysert brusk fra saltvannsfisk, C- og D-vitamin og mangan


Innhold pr. døgndose (3 tabletter)

Hydrolysert brusk fra saltvannsfisk 2000 mg

C-vitamin 40 mg

D-vitamin 5 mcg

Mangan 1 mg


Dosering:

2 tabletter 3 ganger daglig i 14 dager, deretter 1-2 tabletter 3 ganger daglig


Pakning:

90 tabletter

1324090

Lignende produkter