NOKA Confect Bar Caramel Økonomipakning

NOKA Confect Bar Caramel Økonomipakning

Artikkelnummer: 3124
Pris kr
Ord. kr
Rek. kr
Farge
Valgt farge

Produktinformasjon

NOKA Confect Bars er, som alle nokadietten produkter, et fullverdige og komplette måltid. Med Noka dietten får du dekket hele ditt behov for vitaminer, mineraler, sporstoff, protein, karbohydrater og fettstoff (omega 3 og 6), men ikke ditt kaloribehov.

NOKA Confect Bar er den perfekte måltidserstatter på tur, kontoret, når du har det for travelt til å lage et måltid - eller når du rett og slett bare vil kose deg!!


Hvorfor bør jeg velge NOKA Dietten?

NOKA-dietten er av typen LCD (Low calorie diet), altså en fullt ut balansert og fullverdige sammensatt diett - bedre blir det ikke! NOKA Dietten har en riktig sammensetning av alle viktige vitaminer, mineraler og sporstoff, fiber (løselig og ikke løselig), og de essensielle fettsyrene, omega 3 og omega 6. Dessuten, og ikke minst viktige; du får en balansert og riktig tilførsel av de energigivende næringsstoffene; protein (aminosyrer), karbohydrater og fett. NOKA er din livsstilsdiett, ideell til både vektreduksjon og vektstabilisering, og i tillegg utmerket som kosterstatter. Med NOKA Dietten er du derfor garantert det overskuddet du trenger for å leve et aktivt liv!


NOKA-diettens gode innhold av fiber fyller godt opp i magesekken, noe som gir en god metthetsfølelse. Dessuten tillater NOKA-dietten enkelte kulinariske utskeielser i godt lag, og en kombinasjon av diett og vanlig mat i løpet av dagen eller uken!


Pakning:

16 stk


NB:

NOKA Confectbars inneholder ikke gluten eller egg.

1133016

Lignende produkter