New Nordic Hair Volume

New Nordic Hair Volume

Artikkelnummer: 3118
Pris kr
Ord. kr
Rek. kr
Farge
Valgt farge

Produktinformasjon

Hair Volume tablettene er en ny generasjon kosttilskudd til personer som ønsker å bevare et sunt og kraftig hår, og som vil unngå ujevnt hårtap. HairVolume er annerledes enn den overfloden som finnes på markedet av sjampoer, vitaminkurer og hårpiller.

Ny oppfinnelse

De nye Hair Volume tablettene er en ny generasjon med kosttilskudd til personer, som ønsker å bevare sunt og kraftig hår, og vil unngå diffust tap av hår. Hair Volume er annerledes enn den overflod som finnes på markedet av sjampoer, vitaminkurer og hårpiller. Hair Volume er en ny oppfinnelse som er basert på et epleekstrakt rikt på såkalte phytocyanidiner, som fungerer som vekstfaktorer på hårsekkenes celler.


Det er flere fordeler med Hair Volume:

1: Inneholder phytocyanidinrik epleekstrakt (vekstfaktor)

2: Vitaminer til hårrøttene (bl.a. biotin som hjelper til med å bevare en sunn hårvekst og volum)

3: Med aminosyrer og mineraler til hårrøttene (bl.a. kobber som motvirker grå hår)

4: Med ekstrakt av hirse og organisk silica

5: Høykonsentrert - 1 tablett daglig er nok


Sunn hårvekst med Hair Volume

Håret begynner å falle av eller blir tynt og pjuskete hvis kroppens kjemi er ute av balanse. Hair Volume er tablettene som motvirker hårtap, uttynning og kjedelig hår ved å bevare en sunn normal hårvekst, volum og farge. Hårtap er frustrerende og tærer på selvtillitten. Det er normalt at håret faller av eller blir tynnere fra tid til annen. Dette forårsakes av forbigående hormonelle endringer, perioder med stress, eller endringer i kosten (sommer/vinter). Undersøkelser tyder på at helt opp mot 50 % av alle kvinner innen 50 års alderen klager over at deres hår på hodet tynnes ut. Hos 10-15 % vil hårtapet være betydelig. Men få ikke panikk.


Anbefalt døgndose:

1 tablett daglig i forbindelse med et måltid. For best resultat fortsettes den anbefalte døgndosen i en periode på 3 måneder. Kosttilskudd har til hensikt å supplere kosten og bør ikke erstatte en variert kost og sunn livsstil. Den anbefalte døgndosen bør ikke overskrides. Oppbevares utilgjengelig for barn. Bør kun etter avtale med lege eller helsepersonell anvendes av gravide og ammende, eller barn under 11 år.


Næringsinnhold per 1 tablett

225 mcg Biotin ADT= 450 %                                    

15 mg Pantothensyre ADT= 250 %

10 mg Zink ADT= 100 %

1 mg Kobber ADT= 100 %

 

300 mg Epleekstrakt (Malus domestica Borkh.) rik på procyanidin B-2

250 mg Hirseekstrakt (Panicum miliaceum L.) rik på miliacin

200 mg Kjerringrokkekstrakt (Equisetum Arvense L.) rik på silicium

200 mg Bukkehornkløver (Trigonella foenum-graecum L.)

ADT = % av referanseverdi


Pakning:

30 tabletter 

 

1375030

Lignende produkter