Memobiol

Memobiol

Artikkelnummer: 1172
Pris kr
Ord. kr
Rek. kr

Ordretype

Farge
Valgt farge

Produktinformasjon

MEMObiol™ for bedre kognitiv og mental prestasjonsevne

MEMObiol™ tilbyr ekstra forsyninger av et bredt spekter av næringsstoffer som har vist seg å være betydningsfull for utvikling og opprettholdelse av hukommelsen, så vel som kognitiv og mental prestasjonsevne.


Den inneholder fosfolipider fosfatidylserin og fosfatidylcholin, så vel som omega-3 fettsyrer (DHA og EPA), og alle de viktige vitaminer og mineraler som er nødvendig for å bygge og vedlikeholde hukommelsen og mental prestasjonsevne, som man blir eldre. MEMObiol™ inneholder også botaniske ekstrakter, som har vist seg å ha en positiv effekt på blodsirkulasjonen og kognitiv prestasjonsevne.


I tillegg, inneholder MEMObiol™ viktige aminosyrer – de byggesteinene i proteiner - som er nødvendig for et velfungerende nervesystem og kognitiv funksjon.


Innhold per kapsel: 

Omega -3 som innholder DHA og EPA, Fosfatidylserin, Fofatidylcholin, Naturlig blandet Karotenoider, Ginseng, Guarana, Glutamin, Glutation, Vitamin B1, Vitamin B2, Vitamin B3, Vitamin B6, Vitamin B12, Vitamin C, Vitamin D3, Vitamin E, Vitamin B5, Folsyre, Jern, Kobber, Snk, Selen


Dosering: 

1 kapsel per dag


Pakning:

60 kapsler

MEMOBIOL_INGREDIENSER


Lignende produkter