Hairgain Man

Hairgain Man

Artikkelnummer: 3062
Pris kr
Ord. kr
Rek. kr

Ordretype

Farge
Valgt farge

Produktinformasjon

Kosttilskudd med kollagen, vitaminer, mineraler og aminosyrer. HAIRGAIN MEN inneholder selen, sink og biotin som bidrar til å vedlikeholde normalt hår, kobber som bidrar til hårets normale pigmentering og vitaminene B2, C og E som sammen med sink og selen bidrar til å beskytte kroppens celler mot oksidativt stress. HAIRGAIN MEN inneholder også saw palmetto extract (Sabal serrulata) som gjør at den er bedre tilpasset menns håravfalls-problemer.


Stopper håravfall. Det kan være mange grunner til at vi mister hår. Det er ikke uvanlig at håret faller av fordi den så kalte hvilefasen i hårets vekst forkortes eller fordi hårrøttene er skadet. Stress, farging av hår, hodebunnsforandringer, medikamenter og mangel på vitaminer og mineraler kan også gi hårtap over tid.


Øker hårveksten. Hairgain Men inneholder en rekke næringsstoffer som bidrar til å stoppe håravfallet og til å stimulere veksten. Biotin og mineralene sink og selen er nødvendige for en normal hårvekst og kobber bidrar til å opprettholde en normal pigmentering.


Glansfullt hår. Angrep fra såkalte «frie radikaler» kan påskynde hårets levetid. Det er derfor vitkig at kroppen har tilstrekkelig mengder antioksidanter som nøytraliserer disse stoffene. Vitamin B2, C og E samt mineralene kobber, selen og sink bidrar til å beskytte cellene fra oksidativt stress.


Sterkere negler. Håret, huden og neglene har ganske mye til felles: De fornyer seg hele tiden. Derfor trenger de også helt spesielle næringsstoffer for å vokse. Blant annet bidrar mineralene sink og selen til å vedlikeholde normale, sterke negler.


Penere hud. Kollagen utgjør hele 75% av hudens protein. Med alder avtar kroppens evne til å danne kollagen og resultatet er dannelse av rynker og fine linjer. De marine polysakkaridene i Hairgain Men inneholder store mengder kollagen og andre viktige næringsstoffer som bidrar til å opprettholde hudens kollagen og dermed bremse utviklingen av rynker. A, B og C vitamin og mineralene sink og kobber bidrar også til å opprettholde en normal hud. 

Lignende produkter