Efamol Efamol

Efamol Efamol

Artikkelnummer: 3055
Pris kr
Ord. kr
Rek. kr
Farge
Valgt farge

Produktinformasjon

Efamol inneholder høykonsentrert nattlysolje, og hele 33% mer GLA enn noen annen nattlysolje på markedet. Dette gjør Efamol helt unik. GLA påvirker i stor grad hudens fuktbevarende egenskaper og bidrar til en mykere og sterkere hud. 


Gjennom sitt høye innhold GLA skal Efamol Nattlysolje bidra til hormonell balanse. Kroppen konverterer GLA til arakidonsyre (AA), som er den viktigste Omega-6 fettsyren i hjernen. Ved hjelp av GLA danner også kroppen prostaglandiner og hjelper dermed til med å bevare den hormonelle balansen. Et regelmessig tilskudd av GLA i form av Efamol Nattlysolje er en naturlig måte å stabilisere kroppens hormonbalanse på. Efamol inneholder også vitamin E. Dette er en antioksidant som bidrar til å forhindre oksidering av oljen. Vitamin E har også positiv effekt på huden. 

Efamol inneholder også vitamin E. Dette er en antioksidant som bidrar til å forhindre oksidering av oljen. Vitamin E har også positiv effekt på huden. Gjennom sitt høye GLA innhold skal Efamol også bidra til hormonell balanse. Nattlysoljen er utviklet både for kvinner som sliter med menopause og PMS plager. Les mer under seksjonene ”Hormonell balanse" og "Sunnere hud”.


Alle nattlysoljer er ikke like! Unikt med Efamol er at den inneholder Rigel nattlysolje. Rigeloljen er patentert og brukes bare i Efamol. I tillegg inneholder Efamol 33% mer gammalinolensyre (GLA) enn alle andre nattlysoljer på markedet. Efamol er en av de få GLA kildene i verden som inneholder en standardisert mengde GLA. Du vet altså nøyaktig hvor mye hver kapsel inneholder.


Efamol gjennomgår en svært streng kvalitetskontroll i alle ledd: fra frøfordeling til dyrking, innhøsting og ekstrahering. Oljen er utvunnet fra frøene gjennom gjennom en spesiell patentert ekstraksjonsmetode der oljen forblir i sin naturlige tilstand gjennom hele prosessen. Nattlysoljen Efamol har i tillegg til å være godt konsentrert (høyt innhold av GLA pr kapsel) alle sine naturlige hjelpestoffer intakt. Oljen blir ikke varmet opp i den skånsomme og patenterte ekstraheringsprosessen og blir heller ikke behandlet med kjemikalier. Klinisk bruk viser at Efamol tas godt opp av kroppen. Den endelige oljen sitter igjen med alle de vitale ingrediensene og behøver bare å filtreres for å oppnå den endelige kvaliteten.


For de små nattlysfrøene er denne metoden å foretrekke fremfor kaldpressing. Ved kaldpressing kreves det stort trykk for å knuse frøene. Til og med uten tilførsel av varme oppstår det høy varme under selve prosessen. Den oljen som produseres på denne måten krever ytterligere raffinering. Raffinert olje er en blek olje med liten eller ingen smak.


Efamol kjennetegnes av den klare, gyldengule fargen: ett sikkert tegn på den absolutt høyeste renhet og kvalitet.


Efamol bidrar til:

- Hormonell balanse

- Å bygge / vedlikeholde sunn hud, sundt hår og sunne negler

- Bevare nervefunksjonene i kroppen


Innhold Per kapsel (% RDA):

Efamol Rigel nattlysolje 1 000 mg **

Derav: Omega-6 fettsyrer 755 mg **

Hvorav GLA 115 mg **

Vitamin E 10 mg 100

Energi 41 kJ/10 kcal

Protein spor

Karbohydrater spor


Dosering:

Kapslene kan svelges hele, tygges, eller åpnes og blandes med mat eller drikke. Voksne og barn fra 8 år og oppover: 1 kapsel per dag i forbindelse med måltid.

For å oppnå best resultat øk dosen til 3 kapsler de første 8-12 ukene. Årsaken til en høyere dagsdose de første 8-12 ukene er for å bygge opp kroppens lagre av nattlysolje til det optimale. Deretter vedlikeholdes dette lageret med anbefalt dose, 1 kapsel per dag.

Barn 2-8 år: 1 kapsel per dag


Pakning:

120 kapsler


Les mer på www.efamol.no

1275120

Lignende produkter