D-Pearls

D-Pearls

Artikkelnummer: 3050
Pris kr
Ord. kr
Rek. kr
Farge
Valgt farge

Produktinformasjon

Solens vitamin i perler

D-Pearls er høy styrke av D vitamin oppløst i kaldpresset olivenolje. Dette vitaminet er spesielt viktig for kroppens opptakelse og omsetning av kalk, dannelsen av knokler og styrken til knoklene (knokkelmineraltettheten) og spiller derfor en viktig rolle i forebyggelse av beinskjørhet. D-vitamin syntes også å virke styrkende på immunforsvaret. 

Flere nordmenn trenger tilskudd av D-vitamin.
Nye undersøkelser viser at mange nordmenn får for lite D-vitamin.
D-vitamin er et fettløselig vitamin som bl.a. finnes i fet fisk, og som dannes ved solpåvirkning. Eldre mennesker over 65 år, og mennesker som får for lite sollys, er spesielt utsatte for D-vitamin mangel. Det nye preparatet Bio-D-Vitamin er utviklet spesielt for å forebygge D-vitamin mangel. De som er i den utsatte gruppen bør for sin egen helses skyld ta 10 µg D-vitamin daglig. 

Spesielt behov for de som er mørkere i huden.
Det er observert et spesielt behov for D-vitamin hos innvandrere med mørk hud samt hos kvinner som bærer slør. D-vitamin dannes nemlig i huden når den blir utsatt for solens ultrafiolette stråler, hvis man dekker til huden blir solstrålene bremset av stoffet. Mørk hud syntes likeledes å fungere som et slags "UV-filter". Solen er den viktigste kilden til D-vitamin.  

Nordiske anbefalinger for D-vitamin inntak: 
0-2 år; 10 µg/dag 
2-60 år; 7,5 µg/dag 
>60 år, gravide og ammende, mørkhudede personer, personer som utsettes for lite UV-lys; 10 µg/dag 
pleiehjems beboere; 20 µg/dag 

D-Pearls, innhold pr. dagsdose:
 20 µg Vitamin 

  
Dosering:
 1 tablett daglig. Tygges eller svelges hel. 

Lignende produkter