Coffee & Konjac

Coffee & Konjac

Artikkelnummer: 1096
Pris kr
Ord. kr
Rek. kr

Ordretype

Farge
Valgt farge

Produktinformasjon

Coffee & Konjac er ett norskutviklet kosttilskudd som inneholder slankeurten konjakrot som demper sultfølelse, grønne kaffebønner som forsinker opptaket av glukose og av fett i kroppen.

Konjakroten sveller i magen og gir derfor en metthetsfølelse som igjen fører til at man spiser mindre. Kombinerer man produktet med matvarer som har lave karbohydratverdier eller redusert kalorimengde, g��r man selvsagt raskere ned i vekt. Man vil ikke føle seg like sulten som vanlig, og dette er jo en svært viktig faktor når man ønsker å gå ned i vekt.

Konjakrot er den eneste EU (EFSA) godkjente slankeurten blant hundrevis av slankeingredienser i hele Europa. Titalls publiserte medisinske studier bekrefter effekten av konjakkrot.

Coffee & Konjac inneholder også ekstrakt av grønne kaffebønner som gjennom en rekke publiserte studier har vist seg å forsinke opptaket av glukose i blodbanen. Dermed skilles det ut mindre insulin slik at kroppen forbrenner allerede lagret fett, i stedet for å lagre mer.

Coffee & Konjac inneholder også de eneste EU (EFSA) godkjente slankemineralene krom og jod. Disse spormineralene (mineraler i små konsentrasjoner) er viktige for regulering av blodsukkernivået og forbrenningen. Dette for at tilført energi skal brukes i stedet for å lagres i fettcellene. Disse to spormineralene bidrar til å regulere kroppsvekten i tillegg til hundrevis av andre funksjoner i kroppen.

Krom virker direkte inn på søtsuget ved at dette dempes. Lavt stoffskifte er årsak til de fleste sykdommer og derfor er det svært viktig å ikke komme i underskudd på jod siden dette mineralet deltar aktivt i stoffskiftet. Ifølge WHO er det mer enn 30 % av verdens befolkning som får i seg for lite jod med alle de sykdommer dette kan føre med seg.

Hvordan få best resultat

Med Coffee & Konjac blir både sult og søtsuget sterkt redusert samtidig som store deler av de karbohydratene du spiser vil bli blokkert. Resultatet er at du fra første dag begynner å miste både kilo og centimeter.

Dosering

    - Ta 2 kapsler inntil 3 ganger daglig en halv til en time før måltider.

    - Alternativt 2 kapsler inntil 2 ganger daglig for å dempe sultfølelsen mellom måltider.

    - Det er viktig å drikke tilstrekkelig vann slik at kapslene når magen innen de løses opp.

    - Dårlig mage/tarm funksjon henger nesten alltid sammen med overvekt. Etter å ha jobbet mer enn 30 år med overvektproblematikken, har vi aldri sett en overvektig person uten mage/tarmproblemer. Det er derfor viktig at man sørger for optimal tarmhelse. For best resultat anbefales bruk av Oxytarm Enzymes eller Oxytarm sammen med dette produktet.

Coffee & Konjac kan godt kombineres med lavkaloridietter som 5:2 dietten, måltidserstattere og lignende.


Ingrediens Mendge              % av referanseverdi
Glucomanan (konjakrot)          3g  
Ekstrakt fra kaffebønner 600 mg  
Jod 150 mcg  100 %
Krom 120 mcg

     300 %


Innhold
Glucomannan (konjakrot/Amorphophallus konjac K.Koch), gelatin (kapselskall), ekstrakt fra grønne kaffebønner (coffea robusta), kalsiumfosfat, silisium dioksid (antiklumpemiddel), magnesiumstearat (emulgeringsmiddel), krom (III) klorid og kaliumjodid.

Ble kvitt søtsuget og gikk ned 4 kilo!

Skuespiller Hilde Lyr��n (51) var avhengig av sjokolade, og i travle perioder var det fort gjort at matvanene skled ut. Etter at hun begynte å bruke slankeproduktet Coffee&Konjac som er en kombinasjon av konjakrot, grønn kaffeekstrakt, krom og jod, er både søtsug og sultfølelse borte. 

- Jobben min krever at jeg må holde meg i form, og jeg har alltid trent. Det går stort sett greit, men i hektiske perioder, spesielt de siste ukene før en premiere, er det vanskelig. Da spiser jeg det jeg kan få tak i når jeg har en liten pause, og det er ikke alltid de sunneste alternativene.

Selv om Hilde Lyrån trener og spiser sunt, så har hun slitt med én stor last: Sjokolade. -Jeg var helt avhengig. Hvis jeg klarte å holde meg unna sjokoladen i perioder så var det en hard kamp, medgir hun.

Etter at hun begynte å ta Coffee & Konjac som kan kjøpes i helsekostbutikker, tre ganger daglig i en måned, kunne hun konstatere at hun hadde gått ned flere kilo, og også kunne stramme beltespennen noen ekstra hakk rundt livet. -Søtsuget ble helt borte. Det er så deilig å slippe kampen mot sjokoladen! Jeg har heller ikke den samme sultfølelsen som før!

Lignende produkter