Born Again Colostrum tbl.

Born Again Colostrum tbl.

Artikkelnummer: 1262100
Pris kr
Ord. kr
Rek. kr

Ordretype

Farge
Valgt farge

Produktinformasjon

Born:Again Colostrum gir nytt liv

Alle vil vi jo være friske og fulle av energi og livskraft. Når vi er friske er koppen i balanse og vi produserer optimale mengder immun- og vekstfaktorer. 
Når vi er syke og når vi eldes blir det en ubalanse eller mangel på disse stoffene.

BornAgain Colostrum med råmelk er naturens måte å kick-starte nytt liv. Ikke bare hos nyfødte men også hos unge, voksne og gamle. Derfor navnet Born:Again. Born Again inneholder råmelk fra første melking innen 6 timer etter kalving. Allerede ved 2. melking er 80% av colostrumen borte.

Helt uten tilleggsstoffer

Born:Again Pulver er et pulverprodukt med like deler Colostrum og FOS (FruktoOligoSakkarider). FOS er et probiotisk fiber som fremmer veksten av sunne tarmbakterier og er godt for fordøyelsen. Det er helt rent og inneholder kun disse to ingrediensene og litt naturlig smak, men ingen tilleggstoffer. Born:Again Pulver inneholder dermed ikke dextrose, slik sugetablettene gjør.


Forskning og media beskriver Born:Again Colostrum som den optimale ungdomskilden, men det betyr også at optimale mengder av disse beskyttende, regulerende, reparerende og fornyende stoffene igangsetter livsviktige prosesser hos alle som trenger det, uavhengig av alder.

Hva er Colostrum?Dr. Richard Cockrum

Colostrum, råmelk, er den første sekresjonen fra alle pattedyrs melkekjertler etter fødsel og før produksjonen av vanlig melk overtar. Det er ikke melk, men heller en kompleks sammensetning av beskyttende, “informerende”, stimulerende og reparerende substanser, designet av naturen for å sikre overlevelse. “Kalvedans”, den tradisjonsrike norske matretten, er laget av colostrum.

Dr. Richard Cockrum, med over 40 års forskning på colostrum, er mannen bak råmelk ingrediensen i Born:Again Colostrum (Bovine Colostrum), og han betegnes av mange som “colostrumens far”. Det finnes ingen annen kommersiell kilde til colostrum med samme kvalitet, renhet og effekt.


Hvorfor velge Colostrum?

Born:Again Colostrum inneholder 200 mg colostrum/råmelk fra første melking innen 6 timer etter kalving. Allerede ved 2. melking er 80% av colostrumen borte. Den er den eneste i sitt slag i verden og har over 40 års forskning bak seg. Born:Again Colostrum inneholder optimale mengder beskyttende, regulerende, reparerende og foryngende immun- og vekstfaktorer.


Innhold:
200 mg colostrum/råmelk, jordbær og bringebæraroma (smakstilsetning), magnesiumstearat (antiklumpemiddel) og silikondioksid (overflatebehandlingsmiddel) 
 

Dosering:

 a) Ta 1 sugetablett 2-3 ganger pr dag litt utenom mat. Løses opp i munnhulen i løpet av 5-7 minutter.

 b) FOR RASKEST EFFEKT: Ta 5 sugetabletter daglig de fem første dagene.
 Reduser så til 3 tabletter pr dag til boksen er tom, ca 30 dager.

 Fortsett videre med 2 tabletter pr dag for videre vedlikehold.


Pakning:
100 sugetabletter 

Lignende produkter