AudreyChristian’s Venetrim

AudreyChristian’s Venetrim

Artikkelnummer: 1116
Pris kr
Ord. kr
Rek. kr
Farge
Valgt farge

Produktinformasjon

NYHET! Venetrim Vein Reducing Cream er rik på plante-flavonoider og antioksidanter som styrker blodårer, øker blodsirkulasjon og reduserer væskeansamling, blåmerker og hevelser.

Venetrim Vein Reducing Cream - for lettere og penere ben

- si adjø til åreknuter!


Venetrim Vein Reducing Cream er rik på plante-flavonoider og antioksidanter som styrker blodårer, øker blodsirkulasjon og reduserer væskeansamling, blåmerker og hevelser. Produktet er utviklet med tanke på problemer med kronisk svakhet i venene i leggene, et syndrom som kan medføre hevelse, åreknuter, leggsmerter, kløe og sår.
Effekten av produktet merkes allerede etter kort tid: ødelagte kapillærer, røde flekker, væskeansamlinger, kramper og smerter bedres allerede etter en-to ukers bruk. Kremen kan også brukes på hendene der effekten vil vises svært raskt, med reduksjon i årestørrelse allerede etter to-tre dager.


Venetrim har svalende gel-konsistens med mild lukt av mentol, er lett å påføre og trenger raskt inn i huden. For optimal effekt anbefales påføring 1-2 ganger daglig regelmessig over tid.


 


Bruk av Venetrim vil redusere:


åreknuter

ødelagte kapillærer

 tendensen til blåmerker

leggsmerter og kramper

vannansamling

hovenhet

urolige ben

 


Venetrim Vein Reducing Cream

- Kliniske tester


Kliniske tester av Venetrim viser dokumentert effekt opp til 70% forbedring ved bruk av produktet over 6 uker!
Venetrim virker raskt og effektivt på utseendet til åreknuter og kapillærer, noe som også påvirker generell kvalitet og farge på huden. Bildene til venstre viser en person fra testpanelet som påførte Venetrim to ganger daglig over en periode på fire uker :


Bildene viser en sterk og tydelig forbedring i størrelse og farge på åreknuter, samt hudkvalitet og hudfarge. Benet er også slankere, strammere og mindre hovent.


Venetrim har blitt klinisk testet over en seksukers periode for å forske på kremens evne til å redusere svake vener og medfølgende plager.


Resultatene var entydige; samtlige av deltagerne i testpanelet opplevde forbedring i denne perioden.Reduksjon av følelse av tyngde og press i leggene:opp til over 70% forbedring

Reduksjon av kramper og smerter:opp til over 70 % forbedring
Forbedring av åreknuter og ødelagte kapillærer:opp til 60 % forbedring
Reduksjon av væske og hovenhet: opp til over 70% forbedring


Forbedring av hud: opp til 60% forbedring
Opp til over 60% forbedring av urolige ben


 


Venetrim Vein Reducing Cream

- gir resultater


Et lite utvalg av testpanelets erfaringer av Venetrim:


“Kremen dufter godt og er lett å påføre, jeg merker at blodårene trekker seg sammen og styrkes ved bruk.Produktet er også deilig svalende, veldig positivt om man er spesielt plaget om sommeren!”

Kvinne 45 år, sykepleier


“Kremen virker meget bra mot smerter, krampene mine er helt borte og hevelsene i åreknutene er merkbart mindre”

Mann 54 år, ingeniør


“Jeg følte meg mye lettere til bens ved jevnlig bruk av kremen- deilig når du står mye hver dag!”

Kvinne 41 år, butikkassistent


“Før våknet jeg av smertefulle kramper og urolige benhver natt, men etter å ha påført kremen to ganger daglig har krampene helt forsvunnet. Nå får jeg endelig sove godt natten gjennom!” 

Kvinne 26 år, sykepleier


 


Venetrim Vein Reducing Cream

- et naturprodukt


Venetrims unike sammensetning er utelukkende basert på naturlige planteekstrakter og oljer, og inneholder ingredienser som i en årrekke har vært kjent for sin gunstige effekt på hud og årer: 


Hestekastanje: mot kronisk svakhet i venene, hevelse i leggene, åreknuter, leggsmerter, kløe og sår. 


Trollhassel: astringerende, tonende, beroligende, hjelper til med å holde innvendig og utvendig blødning i sjakk, effektiv i behandlingen av hemoroider, smerter, blåmerker og hevelser. 


Ruscus Aculeatus: strammer årene i sirkulasjonssystemet og kapillærveggene, rik på flavonoidet rutin som styrker blodflyt til hjerne, legger og hender. Effektiv mot venesvakhet, aterosclerose, hemoroider og åreknuter.


Guarana: øker blodsirkulasjon og kjøler kroppen. 


Drueblad: rik på flavonoider, antiinflammatorisk, reduserer ødem, styrker vener samt reduserer vaskulære problemer og leggsmerter


Valnøtt: mot svakhet i leggene

Lignende produkter