Arcon Tisane Hårvitaminkapsler

Arcon Tisane Hårvitaminkapsler

Artikkelnummer: 3034
Pris kr
Ord. kr
Rek. kr
Farge
Valgt farge

Produktinformasjon

Arcon-Tisane hjelper hår som virker tynt eller livløst og kan også gi god effekt om du i en periode føler at hårtapet er for stort. Gjør noe for håret ditt som frisøren ikke klarer. Ingen kan klippe og forme hårprakten som frisøren din. Men bare du kan sørge for at hvert eneste hårstrå får all den næringen det trenger for å vokse seg sterkt, glansfullt og robust.

Med Arcon-Tisane hårvitaminkapsler gir du håret ditt et ekstra tilskudd av vitaminer supplert med flytende ekstrakt fra bukkehornfrø. Det gir håret ny vekstkraft, spenst og styrke. Arcon-Tisane er et rent naturprodukt uten konserveringsmidler eller fargestoffer. Disse hår-vitaminkapslene er først og fremst beregnet på kvinner som har problemer med tørt, tynt eller livløst hår. Ingrediensene er: Bukkehornsekstrakt som er beriket med B-vitaminer, soyaolje, gelatin, vann, kakaopulver, sitrusdruesaftaroma.

 En kapsel om dagen dekker behovet. Normalt vil du merke forandring etter ca. 3-4 mnd, men enkelte trenger lengre tid på å oppnå resultater.

 

Først vil håret begynne å gro bedre og det får en helt annen spenst og fylde. Hvor lenge du skal holde på med Arcon-Tisane avhenger av utviklingen. Så lenge det er fremgang bør du fortsette. Når du ikke lengre kan se at det er progresjon, slutter du.

 

Vi vil anbefaler alle å ta en 3 måneders kur en gang hvert år, så beholder du fylden og spensten i håret!  


Slik virker Arcon-Tisane

Ta én kapsel om dagen, velg selv når. En kombinasjon av verdifulle vitaminer og konsentrert ekstrakter av bukkehornsfrø supplerer kroppen med viktige næringsstoffer. En kapsel om dagen dekker behovet. Normalt vil du merke en forandring etter ca. 3-4 mnd, men enkelte trenger lengre tid på å oppnå resultater. Har det imidlertid ikke skjedd noe som helst etter 6 mnd, så ta kontakt med oss, kanskje vi kan hjelpe deg videre. Er du en av de mange som merker resultater ved bruk av Arcon-Tisane, så vil først håret begynne å gro bedre og du får en helt annen spenst og fylde i håret. Har du lite eller intet hår vil det først komme en masse dun/"babyhår", som så utvikler seg til vanlig hår. Denne prosessen kan for enkelte ta litt tid, så det gjelder å være tålmodig. Hvor lenge du skal holde på med Arcon-Tisane avhenger av utviklingen. Så lenge det er fremgang og nye områder blir dekket av hår bør du fortsette. Når du ikke lengre kan se at det er progresjon slutter du. Vi vil imidlertid anbefale å ta en 3 mnds. kur en gang hvert år, så beholder du fylden og spensten i håret! Dette burde alle gjøre!

 

Dosering:

1 kapsler pr dag

Siden urten bukkehornskløver som er virkestoffet i Arcon Tisane kan virke levrende på blodet bør ikke dette produktet brukes sammen med Marevan uten at man har konsultert lege.


Pakning:

Hver eske inneholder 30 kapsler

1003030

Lignende produkter