Arcon Brizo

Arcon Brizo

Artikkelnummer: 3030
Pris kr
Ord. kr
Rek. kr
Farge
Valgt farge

Produktinformasjon

Brizo gir effektiv hjelp mot hyppig vannlating. Er du mann og må tisse ofte eller svetter om natten? 

Mange menn må stå opp flere ganger hver eneste natt for å tisse. Nattesøvnen blir ødelagt, og man blir uopplagt neste dag. Endelig kan vi tilby et effektivt middel mot de vanligste plagene som rammer menn som er rundt 50! Rundt denne alderen begynner mange menn å få forskjellige problemer i forbindelse med vannlating både dag og natt, og noen opplever sterk nattesvette

Hva er Brizo?

Brizo er et kosttilskudd for menn som har plager som kyldes godartet prostataforstørrelse. Etter klinisk utprøving bl.a hos en norsk lege, vet vi at Brizo gir hjelp raskt. Allerede etter 4 ukers bruk ble problemene mindre, deltagerne hadde ikke behov for å tisse så ofte, og etter 12 uker hadde tilstanden normalisert seg. Det er derfor vi kan si at Brizo hjelper menn rundt 50 til å få tilbake livskvaliteten de hadde da de var 30. Bedringen kommer raskt. For de fleste er en 12 ukers kur det som skal til.

 

Det er vanlig, utbredt og normalt at ca halvparten av menn over 40 år får behov for å late vannet hyppigere, og får andre lettere plager forbundet med å tisse. Om man ikke gjør noe med disse lette plagene, vil hver fjerde mann etterhvert kunne trenge behandling hos lege.

 

Brizo er utviklet for å avhjelpe besvær i de nedre urinveier og behov for hyppig vannlating om natten hos menn, 40 år og eldre.

 

Hva er godartet prostataforstørrelse?

Med økt alder begynner prostatakjertelen hos menn å vokse. Hos enkelte starter dette i 40-årsalderen og halvparten av alle menn over 50 år har forstørret prostata. Halvparten av disse igjen får symptomer som kan være plagsomme og redusere livskvaliteten.


Hvilke plager er de vanligste?

Såkalte ”lagringssymptomer” er utbredt. Når prostatakjertelen vokser og tar mer plass, får man behov for å tisse ofte og plutselig. Det kan være plagsomt om dagen, når man sitter i møter eller konferanser og må forlate forsamlingen en eller flere ganger for å tisse. Når man må stå opp og tisse flere ganger i løpet av natten, ødelegges den dype søvnen kroppen  trenger for å hvile ut, og mange føler seg opplagte og blir trette og irritable.


Er det andre plager?

Mange får ”tømmingssymptomer”. Det vil si at det tar tid å komme i gang med å tisse, at strålen er svak, at vannlatingen stopper opp og man må presse for å komme i gang igjen, at man ikke får tømt blæren helt eller at man opplever såkalte ”etterdrypp”. Det er ikke vanlig med smerter, men symptomene kan være svært plagsomme. Demper også nattesvette


Hvorfor kalles det godartet?

Det er ikke bare godartet prostataforstørrelse som gir disse plagene. De kan også være tegn på sykdom i urinblæren, nyrene eller prostatakreft. Ved å bruke ordet godartet skiller man denne formen for prostatasykdom tydelig fra prostatakreft. Det er viktig at menn i de aktuelle aldersgruppene og som får symptomer jevnlig får kontrollert at PSA-verdien er normale (PSA = prostataspesifikt antigen). Dette måles en blodprøve og er nødvendig for å utelukke prostatakreft.


Hvorfor er det viktig å behandle godartet prostataforstørrelse?

Om blæren ikke tømmes helt, samles det bakterier som gir økt risiko for urinveisinfeksjoner. Salter i urinen som ligger igjen, krystalliseres og danner urin-blæresteiner. Ufullstendig tømming (retensjon) kan være akutt eller kronisk. Akutt retensjon betyr at det er umulig å tømme blæren for urin. Kronisk retensjon fører til at volumet av urin som blir igjen gradvis øker og blæren utvider seg. Hos enkelte vil kronisk retensjon utvikle seg til at nyrene ikke fungerer. Slike alvorligere tilstander vil ofte bare kunne avhjelpes med operasjon. Slike inngrep er forbundet med risiko for bivirkninger g komplikasjoner, bl.a for at ereksjonsevnen forsvinner.


Hvorfor er det behov for Brizo?

Det finnes en rekke produkter, både naturmidler og legemidler, som kan ha effekt. For naturmidlene gjelder det at ikke alle gir like god og rask effekt hos brukerne. For legemidlene gjelder det at de har uønskede bivirkninger. Brizo gir effekt raskt - og det er ikke registrert noen form for bivirkninger.


Dosering:

Anbefalt døgndose 1 kapsel 2 ganger daglig.

Brizo doseres med en kapsel hver morgen og en hver kveld. Hver eske dekker 4 ukers forbruk. En kur bør minimum gå over 12 uker. Kapslene er blisterpakket og folien er merket med ukedagenes navn og et symbol for morgen og et for kveld. Dette gjør det enklere å huske å ta den daglige dosen slik at effekten blir best mulig.

 

Konsulter lege eller annet helsepersonell før du begynner med Brizo dersom du bruker legemidler. 

Kan brukes av soyaallergikere. 

  

Innhold:

Soyaekstrakt SC012 (et patentert ekstrakt)


Pakning:

56 kapsler

1372056

Lignende produkter