Acai

Acai

Artikkelnummer: 2043
Pris kr
Ord. kr
Rek. kr

Ordretype

Farge
Valgt farge

Produktinformasjon

Acai bær er en kraftig antioksidant fra dypt inne i regnskogene i Sør-Amerika, Acai berry blir ofte omtalt som superfood eller superfruit.
Acai bæret er 30 ganger så kraftig som druer og rundt 10 ganger så kraftig som blåbær. Acai Complex blir framstilt av bærene til den viltvoksende palmen Acaizeiro og inneholder dessuten en synergi av kostfiber og fytosteroler som fremmer det kardiovaskulære systemet og fordøyelsen. Dette har bidratt til å gjøre Acai kjent i Norge også for sine vektregulerende egenskaper. Bærene blir frysetørret rett etter innhøstingen – dette bevarer maksimalt innhold av antioksidanter. 

I tillegg til et høyt innhold av antioksidanter, inneholder Acai Complex en rekke viktige vitaminer og mineraler, kostfibre samt de viktige fettsyrene omega-3, 6 og 9. 

Acai Complex er et naturlig kosttilskudd helt uten kunstige tilsetningstoffer. Fruktkjøttet i Acai bærene inneholder en bemerkelsesverdig og helt spesiell kombinasjon av antioksidanter som bekjemper for tidlig aldring 10 – 30 ganger mer effektivt enn blåbær og/eller rødvin som bekjemper tidlig aldring. 

Videre inneholder bærene en tilnærmet perfekt kombinasjon av aminosyrer kombinert med viktige spormineraler. 

Dette er avgjørende for funksjonen som får musklene til å trekke seg sammen og slappe av, og for cellenes evne til å fornye seg. Alle viktige deler av ditt daglige kosthold. 

Innhold pr døgndose: 600 mg Acai (euterpe oleracea bacca) 10ug* Vitamin D-3 11 mg Antocyaner 45 mg Omega-6 fettsyrer 150 mg Omega-9 fettsyrer 


Dosering: 2 kapsler daglig ifm måltid Anbefalt døgndose bør ikke overstrides. Pakning: 60 kapsler
Lignende produkter